Perheenjäsenen poistaminen perheestäsi

Yleiskuvaus

Perheen luomisen päätavoitteena on helpottaa lapsilukkoasetusten ja lasten verkkoturvan hallintaa. Voit hallita perheesi jäseniä Xbox One -konsolista tai mistä tahansa Windows 10 -laitteesta.

• Kaikki perheen aikuiset voivat poistaa toisen perheenjäsenen. Alaikäiset eivät voi tehdä tällaista muutosta.
  • Kun lapsi poistetaan perheestä, hän ei voi käyttää Xbox-palvelua, ennen kuin hänet on lisätty toiseen perheeseen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Uuden jäsenen lisääminen perheeseen.
  • Perheestä poistetut aikuiset eivät enää pysty hallitsemaan perheeseen kuuluvia lasten tilejä. Heillä on kuitenkin edelleen täydet oikeudet omiin tileihinsä ja he voivat käyttää kotikonsolin jakamista, kun he ovat kirjautuneet sisään kotikonsoliinsa.

Tietoturvaa koskeva huomautus Jos perheessäsi on joku, jota et tunne, poista hänet. Ota sitten selvää, miten voit suojata tilisi, perehtymällä ohjeaiheeseen Perheessäsi on sinulle tuntematon henkilö. Jos olet lapsi ja sinulle tuntematon henkilö on annettu tililläsi ainoana vanhempanasi, pyydä oikeaa vanhempaasi ottamaan yhteyttä Xbox-tukeen.

Perheenjäsenen poistaminen Xbox Onessa

Voit poistaa jonkun perheestäsi Xbox Onessa seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään konsoliin kyseisellä tilillä.
  2. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Kaikki asetukset.
  1. Valitse Tili-kohdasta Perhe.
  1. Varmista, että sinulla on oikeudet tämän muutoksen tekemiseen, antamalla salasanasi tai todentamisavaimesi.
  1. Valitse tili, jonka haluat poistaa perheestä.
  1. Valitse Poista <Nimi> perheestä, jossa <Nimi> on sen henkilön nimi, jonka haluat poistaa.
  1. Valitse Poista perhekäyttäjä vahvistaaksesi, että haluat poistaa perheenjäsenen.