Tietoja Xbox Onen verkkosuodatuksesta

Verkkosuodatustoiminnon avulla vanhemmat voivat hallita, millaisia sivustoja lapsi voi avata Xbox Onella. Verkkosuodatustoiminnossa ovat käytettävissä seuraavat vaihtoehdot:

• Vain sallittujen luettelo: Käytettävissä ovat vain ne verkkosivustot, jotka vanhempi on lisännyt Xbox.comissa sallittujen luetteloon.
  • Lapsille suunnattu: Sisältää edelliset ja sallii lapsille suunnitellut sivustot, mutta estää aikuisille tarkoitetut sivustot.
  • Yleisluonteinen: Sisältää kaikki edelliset ja sallii yleisluontoiset sivustot, mutta estää aikuisille tarkoitetut sivustot.
  • Perusviestintä: Sisältää kaikki edelliset ja sallii yhteisöpalvelut, verkkokeskustelun ja verkkopostin, mutta estää aikuisille tarkoitetut sivustot.
  • Varoita aikuisille suunnatusta: Sallii kaikkien sisältöjen käytön, mutta näyttää varoituksen ennen aikuisille tarkoitettuihin sivustoihin siirtymistä.
  • Pois käytöstä: Ei verkkosuodatusta.

Verkkosuodatusasetusten määrittäminen

Xbox One -konsolissa:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Tili-kohdasta Perhe.
  1. Valitse lapsitili, johon haluat lisätä verkkosuotimia.
  1. Valitse Verkkosuodatus.
  1. Valitse nykyinen asetus kaikkien käytettävissä olevien vaihtoehtojen tarkastelua varten.
  1. Valitse haluamasi verkkosuodatuksen taso.
    Huomautus Tietyt sivustot voidaan lisätä vain Microsoft-tilisi Perhe-osan Salli-luetteloon.