Uusien Xbox-ystävien lisääminen

Sinulla voi olla jopa tuhat Xbox-ystävää. Kun lisäät henkilön ystäväluetteloon, löydät hänet nopeasti verkosta ja pääset helposti pelaamaan hänen kanssaan.

Huomautus Sinun on tiedettävä henkilön pelaajatunnus, jotta voit lisätä hänet ystäväluetteloosi.

Tällä sivulla

Ystävien lisääminen Xbox Oneen

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse tilisi sisäänkirjautumista varten.
  4. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta , kun olet kirjautunut sisään.
  5. Valitse Ystävät ja klubit -kohdasta Etsi joku.
  6. Hae pelaajatunnusta. Tarkista, että pelaajatunnus on kirjoitettu oikein välilyöntejä myöten.
  7. Valitse Lisää ystävä, jos haluat lisätä henkilön pelaajatunnuksen ystäväluetteloosi.
  8. Valitse Ystävä tai Suosikki ja valitse, minkä tyyppisiä tietoja haluat jakaa kyseisen henkilön kanssa. Voit valita myös Jaa oikea nimeni, jotta ystäväsi tunnistaa sinut helpommin.
  9. Valitse Lähetä.

Huomautus Ystäväsi näkevät sinut seuraajanaan ja voivat tietosuoja-asetustesi mukaisesti nähdä tietoja, joita jaat ystäviesi kanssa.

Ystävien lisääminen Xbox-sovellukseen

1. Kirjaudu Xbox-sovellukseen.
  2. Kirjoita pelaajatunnus aloitusnäytön Ystävät-osan Etsi ihmisiä tai klubeja -ruutuun ja paina Enter-näppäintä. Tarkista, että pelaajatunnus on kirjoitettu oikein välilyöntejä myöten.
  3. Valitse Lisää ystävä, jos haluat lisätä henkilön pelaajatunnuksen ystäväluetteloosi.
  4. Valitse Ystävä tai Suosikki ja valitse, minkä tyyppisiä tietoja haluat jakaa kyseisen henkilön kanssa. Voit valita myös Jaa oikea nimeni, jotta ystäväsi tunnistaa sinut helpommin.
  5. Valitse OK.

Huomautus Ystäväsi näkevät sinut seuraajanaan ja voivat tietosuoja-asetustesi mukaisesti nähdä tietoja, joita jaat ystäviesi kanssa.

Ystävien lisääminen Xbox.comissa

1. Valitse Xbox.com-sivun oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
  2. Valitse pelaajakuva ja sitten avattavasta luettelosta Ystävät.
  3. Kirjoita pelaajatunnus Hae pelaajatunnusta -ruutuun. Tarkista, että pelaajatunnus on kirjoitettu oikein välilyöntejä myöten.
  4. Valitse Lisää ystävä, jos haluat lisätä henkilön pelaajatunnuksen ystäväluetteloosi.

Huomautus Ystäväsi näkevät sinut seuraajanaan ja voivat tietosuoja-asetustesi mukaisesti nähdä tietoja, joita jaat ystäviesi kanssa.