Mitä ovat klubien tunnukset?

Tunnukset ovat kuvailevia merkintöjä, joiden avulla voit määrittää klubien perussäännöt, kuten ”Vaaditaan mikrofoni” tai ”Ei loukkaavaa kieltä”. Kun pelaajat näkevät nämä klubiin ”kiinnitetyt” merkinnät, he tietävät paremmin, mitä klubissa sallitaan ja mistä siellä on kyse. Pelaajat voivat myös hakea klubeja tunnusten perusteella ja siten löytää kätevästi heitä kiinnostavat klubit.

Voit lisätä tai muuttaa klubien tunnuksia seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta valitse Ystävät ja klubit ja valitse sitten klubi luettelosta.
  2. Valitse Mukauta > Lisää tunnuksia.
  3. Valitse tunnukset ja sitten Valmis.
  4. Kun olet lopettanut mukauttamisen, valitse Valmis.