Mitä ovat Ryhmän haku -tunnukset?

Tunnukset ovat kuvailevia merkintöjä, joiden avulla voit määrittää Ryhmän haku -viestin perussäännöt, kuten ”Vaaditaan mikrofoni” tai ”Ei loukkaavaa kieltä”. Kun luot Ryhmän haku -viestin, voit valita lisättäviksi erilaisia tunnuksia, kuten Xbox-tunnuksia, erilaisten saavutusten tunnuksia ja Xbox-yhteisön suosittuja tunnuksia tiettyjen pelitilojen tai tavoitteiden käyttöönottoa varten.

Ryhmän hakua selaavat pelaajat näkevät nämä viestiisi ”kiinnitetyt” tunnisteet ja saavat paremman käsityksen siitä, mitä yrität tehdä. Pelaajat voivat myös tehdä Ryhmän hausta hakuja tunnusten perusteella ja sitten etsiä oikeat ihmiset peliä varten.

Voit lisätä Ryhmän haku -viestiin tunnuksia seuraavasti:

1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta , valitse Seurueet ja valitse sitten Ryhmän haku.
  2. Valitse peli luettelosta (tällöin siirryt sen pelihubiin).
  3. Valitse Luo viesti > Lisää tunnuksia.
  4. Valitse jokin Xboxiin tai saavutuksiin liittyvistä tai suosituista tunnuksista tai Lisää mukautettu tunnus, jos haluat luoda oman tunnuksen.
  5. Kun olet valmis, valitse Valmis.