Muiden pelaajien mykistäminen tai estäminen Xbox Onessa

Jos et halua kuulla tiettyjä pelaajia tai et halua heidän ottavan sinuun yhteyttä Xbox Onessa, voit mykistää heidät tai estää heidän sinulle lähettämänsä viestit.

Huomautus Jos uskot, että pelaaja on rikkonut Microsoftin palvelusopimusta tai käyttäytymissääntöjä, voit myös tehdä valituksen.

Toisen pelaajan mykistäminen Xbox Onessa

Jos toinen pelaaja viestii pelin tai keskustelun aikana loukkaavalla tai asiattomalla tavalla, voit mykistää hänet. Tämä estää häntä puhumasta sinulle peli- tai keskusteluistunnon aikana.

1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Valitse Ystävät ja klubit ja sitten mykistettävän pelaajan pelaajatunnus.

Huomautus Jos pelaaja ei ole ystäväluettelossasi, valitse avattavasta luettelosta Viimeisimmät pelaajat tai Etsi joku ja anna haettavan pelaajan pelaajatunnus.

3. Valitse pelaajan profiilikortista Mykistä.

Jos haluat poistaa pelaajan mykistyksen, siirry pelaajan profiilikorttiin toimimalla edellä mainittujen ohjeiden mukaan ja valitse sitten Poista mykistys.

Toisen pelaajan estäminen Xbox Onessa

Estämällä toisen pelaajan vältyt vastaanottamasta kyseisen pelaajan viestejä, pelikutsuja ja seuruekutsuja. Voit samalla estää kyseistä pelaajaa näkemästä toimintaasi verkossa ja poistaa hänet ystäväluettelostasi, jos hänet on lisätty siihen.

1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Valitse Ystävät ja klubit ja sitten mykistettävän pelaajan pelaajatunnus.

Huomautus Jos pelaaja ei ole ystäväluettelossasi, valitse avattavasta luettelosta Viimeisimmät pelaajat tai Etsi joku ja anna haettavan pelaajan pelaajatunnus.

3. Valitse pelaajan profiilikortista Ilmianna tai estä ja valitse sitten Estä.

Jos haluat poistaa pelaajan eston, siirry pelaajan profiilikorttiin toimimalla edellä mainittujen ohjeiden mukaan ja valitse sitten Poista esto.

Toisen pelaajan viestien estäminen Xbox Onessa

Voit estää pelaajan myös saatuasi loukkaavan tai asiattoman viestin.

1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja siirry Viestit-kohtaan.
  2. Valitse estettävän pelaajan viestikeskustelu.
  3. Valitse Lisää.
  4. Valitse Näytä profiilikortti.
  5. Valitse Estä.