Xbox Onen esittelyn kohteiden muuttaminen

Esittelytoiminnon avulla voit näyttää profiilissasi saavutuksen ja pelileikkeen, joista olet kaikkein ylpein.

Aiheet

Esittelyn tarkasteleminen

Voit tarkastella esittelyä profiilin Syöte-alueella. Toimi näin:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Siirry näytön yläosassa olevaan Kirjaudu sisään -välilehteen.
  3. Valitse pelaajatunnuksesi.
  4. Valitse Oma profiili.
  5. Vieritä oikealle Syöte-näyttöön. Löydät ajankohtaisen esittelysi näytön yläosasta.

Leikkeen jakaminen esittelyssä Pelitallennin-sovelluksesta

Jos sinulla on leike, jonka haluat jakaa, voit tehdä sen Pelitallennin-sovelluksesta. Toimi näin:

1. Vedä aloitusnäytössä oikeaa liipaisinta ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Sovellukset-kohdasta Pelitallennin.
  3. Etsi haluamasi leike, korosta se ja paina valikkopainiketta.
  4. Valitse Jaa.
  5. Valitse luettelosta Esittely.

Saavutuksen jakaminen esittelyssä Saavutukset-sovelluksesta

Jos sinulla on saavutus, jonka haluat jakaa, mutta se ei ole viimeisimmässä toiminnassasi, voit jakaa sen esittelyysi Saavutukset-sovelluksesta. Toimi näin:

1. Valitse Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Sovellukset-kohdasta Saavutukset.
  3. Valitse haluamasi saavutus.
  4. Valitse Jaa saavutus.
  5. Valitse luettelosta Esittely.

Voit lisätä lisätekstejä, jotka näkyvät esittelyn yläpuolella, kun profiiliasi tarkastellaan.