Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan, muokattuun sisältöön ja mainoksiin.
Jaa tämä sivu

Ryhmän haun tietosuoja-asetusten muuttaminen

  1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Asetukset > Kaikki asetukset.
  2. Valitse Tili > Tietosuoja ja verkkoturva.
  3. Valitse Xbox Liven tietosuoja > Näytä tiedot ja mukauta > Viestintä ja moninpeli.
  4. Valitse jokin Muut voivat kommunikoida puheella, tekstillä tai kutsuilla -kohdassa olevista vaihtoehdoista.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Ryhmän haun tietosuoja-asetusten muuttaminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu