Ryhmän haku -viestin pelaajien vahvistaminen

Kun olet luonut Ryhmän haku -viestin, saat kutsupyyntöjä pelaajilta, jotka haluavat liittyä seuraasi. Viestin luojana (tai isäntänä) sinun on päätettävä vahvistettavista tai hylättävistä pelaajista.

Voit vahvistaa tai hylätä kiinnostuneet pelaajat seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox -painiketta ja valitse sitten Seurueet.
  2. Valitse Tulevat-kohdasta Ryhmän haku -viesti, valitse # Kiinnostuneet, siirrä osoitin pelaajatunnuksen päälle ja valitse Vahvista tai Hylkää.

Vahvistamasi pelaajat ilmestyvät viestisi Vahvistetut-luetteloon.