Klubin luominen

Katso video: Klubin luominen

Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

1. Siirry aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta , valitse Yhteisö-välilehti, valitse Xboxin klubit ja valitse sitten Luo klubi.
  2. Valitse luotavan klubin tyyppi:
    • Julkinen – kuka tahansa voi löytää klubin, pelata ja tarkastella klubin sisältöä, mutta vain jäsenet voivat keskustella.
    • Yksityinen – kuka tahansa voi löytää klubin, mutta vain jäsenet voivat pelata, tarkastella klubin sisältöä ja keskustella.
    • Piilotettu – vain jäsenet voivat löytää klubin, pelata, tarkastella klubin sisältöä ja keskustella.
  3. Anna klubille nimi ja valitse Jatka. (Muista, että julkisen tai yksityisen klubin nimi on haettavissa, joten tee siitä hyvä.)
  4. Tarkista klubin tyyppi ja nimi ja valitse sitten Luo klubi.

Kun olet luonut klubin, tee siitä yksilöllinen. Lisää tausta, valitse profiilikuva ja tee muita mukautuksia, joilla kerrot Xbox-yhteisölle, mistä klubissasi on kyse.

Muista lisätä myös tunnuksia ja kuvaus, joiden avulla samanhenkiset ihmiset löytävät klubisi entistä helpommin. Voit muuttaa mukautuksia milloin tahansa palaamalla klubisi Tiedot-välilehteen ja valitsemalla Mukauta.