Klubin poistaminen

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta , valitse Ystävät ja klubit ja valitse sitten klubi luettelosta.
  2. Valitse Hallitse-välilehti ja sitten Klubin asetukset > Poista klubi.

Jos klubi on enintään seitsemän päivää vanha, klubi poistetaan välittömästi.

Jos klubi on yli seitsemän päivää vanha, kaikki klubin toiminta keskeytetään joksikin aikaa (näet tähän liittyvän takaisinlaskennan klubin tietosivulla), minkä jälkeen klubi poistetaan pysyvästi Xbox Livestä. Jos muutat mielesi ja haluat säilyttää klubin, palaa siihen, valitse Tiedot-välilehti ja valitse sitten Säilytä klubi.

Jos haluat antaa saman klubin nimen uudelle klubille, voit tehdä niin tunti vanhan klubin poistamisen jälkeen.