Vahvistettujen pelaajien kerääminen seurueeseen

Kun olet lopettanut Ryhmän haku -viestistäsi kiinnostuneiden pelaajien vahvistamisen, on aika kerätä heidät seurueeseen (paitsi jos olet varannut seurueelle toisen ajankohdan).

Voit kerätä vahvistetut pelaajat seurueeseen seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox -painiketta ja valitse sitten Seurueet.
  2. Valitse Ryhmän haku -viesti ja sitten Kerää seurueesi. Seurue aloitetaan automaattisesti, ja aikaisemmin vahvistamillesi pelaajille lähetetään seuruekutsut. (Jos vahvistat jonkun muun Kerää seurueesi -toiminnon valitsemisen jälkeen, hänelle lähetetään automaattisesti seuruekutsu.)