Ryhmän haku -viestin luominen

Kun luot viestejä Ryhmän haulla, luot Xbox-yhteisön jäsenille ”pelaajien hakuilmoituksia”, joita voidaan selata ja joihin voidaan vastata. Tämä on helppo tapa tavata pelaajia, joilla on samat tavoitteet ja kiinnostuksen kohteet kuin sinulla. Voit värvätä enintään 15 ihmistä.

Voit luoda Ryhmän haku -viestin seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta , valitse Seurueet ja valitse sitten Ryhmän haku.
  2. Valitse peli luettelosta (tällöin siirryt sen pelihubiin).
  3. Valitse Luo viesti.
  4. Lisää tunnukset ja kuvaus ja säädä sen jälkeen tietoja, kuten tarvittavien pelaajien määrää. Voit ajoittaa kokoontumisajan säätämällä päivää ja seurueen alkamisaikaa, mutta jos haluat kerätä ihmiset seurueeksi heti, valitse Nyt.
  5. Kun olet valmis, valitse Julkaise.