Sovellusten toimintosyötteen ja tietosuojan hallinta Xbox Onen Ystävät-sovelluksella

Xbox One -konsolin Ystävät-sovelluksen toimintosyötteen avulla voit kommunikoida ystäviesi kanssa. Voit luoda yleisen viestin valitsemalla Onko sinulla jotain sanottavaa? tai kommentoida ystäviesi saavutuksia ja pelitallenninleikkeitä.

Tietoja omien tai lapsen tietosuoja-asetusten hallinnasta on ohjeaiheessa Xbox Onen tietosuojan ja verkkoturvallisuuden asetuksien sekä lapsitilien hallinta.

Kuka voi kommentoida toimintosyötettäni?

Aikuisten tapauksessa kuka tahansa voi kommentoida toimintosyötteessäsi olevia viestejä. Jos haluat muuttaa, kuka voi lisätä kommentteja, päivitä tietosuoja-asetukset Käyttää ääni- ja tekstiviestejä -kohdassa. Voit tehdä tämän Ystävät-sovelluksessa valitsemalla Oma profiili, Tietosuoja-asetukset ja sitten Käyttää ääni- ja tekstiviestejä.

Aikuiset näkevät myös muiden Xbox Livessä tekemät kommentit ja tekstitykset. Jos et pidä tästä, voit muuttaa tietosuoja-asetuksia Nähdä muiden käyttäjien luoman sisällön -kohdassa. Voit tehdä tämän Ystävät-sovelluksessa valitsemalla Oma profiili, Tietosuoja-asetukset ja sitten Nähdä muiden käyttäjien luoman sisällön.

Molemmissa tapauksissa nuorilla ja lapsilla on aluksi tätä rajoittavammat asetukset. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Onen tietosuojan ja verkkoturvallisuuden oletusasetukset.

Kuka näkee toimintosyötteeni?

Aikuisten tapauksessa kuka tahansa voi tarkistaa, mitä toimintosyötteessäsi tapahtuu. (Nuorilla ja lapsilla on aluksi tätä rajoittavammat asetukset.) Tämän lisäksi he voivat

• tykätä syötteessäsi olevista sisällöistä
  • jakaa syötteessäsi olevat sisällöt muiden kanssa
  • katsoa, kuka on tykännyt jostakin tai jakanut jotakin
  • lukea ystäviesi kommentteja.

Jos haluat muuttaa toimintosyötteesi asetuksia, päivitä tietosuoja-asetukset Nähdä peli- ja sovellushistoriasi -kohdassa. Voit tehdä tämän Ystävät-sovelluksessa valitsemalla Oma profiili, Tietosuoja-asetukset ja sitten Nähdä peli- ja sovellushistoriasi.