Pelaaminen klubissa

Voit pelata klubissa olevien ihmisten kanssa usealla eri tavalla, mutta helpoin tapa tehdä tämä on liittyä seurueeseen tai aloittaa seurue ja käyttää Ryhmän hakua.

Voit liittyä klubissa seurueeseen seuraavasti:

1. Siirry klubiin jommallakummalla seuraavista tavoista:
    • Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  valitse Ystävät ja klubit ja valitse sitten klubi luettelosta (nämä ovat klubeja, joiden jäsen jo olet).
    • Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  valitse Aloitus, valitse Yhteisö-välilehti, valitse Xboxin klubit, etsi julkinen klubi selaamalla tai hakemalla ja valitse se.
  2. Kun olet klubissa, valitse Ryhmän haku -välilehti.
  3. Jos seurueeseen voi liittyä, valitse se ja valitse sitten Liity seurueeseen.

Voit aloittaa seurueen klubissa seuraavasti:

1. Tee jompikumpi seuraavista:
    • Siirry klubiin, jonka jäsen olet. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta  valitse Ystävät ja klubit ja valitse sitten klubi luettelosta.
    • Etsi julkinen klubi. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta,  valitse Aloitus, valitse Yhteisö-välilehti ja valitse sitten Xboxin klubit. Selaa esittelyssä olevia klubeja tai hae niitä valitsemalla Etsi klubi.
  2. Valitse klubi.
  3. Kun olet klubissa, valitse Ryhmän haku -välilehti ja sitten Aloita klubin seurue. Jos seurueeseen voi liittyä, klubissa olevat ihmiset voivat liittyä seurueeseen välittömästi.
  4. Jos haluat kutsua klubin jäseniä tai ystäviä (klubin tyypin mukaan), valitse jompikumpi seuraavista vaihtoehdoista:
    • Valitse Valitse klubista, valitse klubi, valitse pelaajatunnus tai useita pelaajatunnuksia jäsenten luettelosta ja lähetä sitten kutsut painamalla valikkopainiketta .
    • Valitse Kutsu ystäviä, valitse klubi, valitse pelaajatunnus tai useita pelaajatunnuksia ystävien luettelosta ja lähetä sitten kutsut painamalla valikkopainiketta .

Ryhmän haun käyttäminen

Ryhmän haku on Xbox Liven ”pelaajien hakuilmoitustaulu”, jonka avulla voit etsiä pelaajia, joilla on samat tavoitteet ja kiinnostuksen kohteet kuin sinulla. Vastaa Xbox-yhteisön jäsenten viesteihin (esimerkiksi ”Tarvitaan pelaajia Minecraftin saavutusten metsästykseen”). Voit myös luoda oman viestisi, ja kun kiinnostuneita on tarpeeksi, kutsu heidät seurueeseen ja ryhdy pelaamaan!

Lisätietoja on ohjeaiheessa Ryhmän haku -viestin luominen.