Seurueen aloittaminen Xbox Onessa

Seurueen aloittaminen Xbox One -konsolissa

Seurueiden avulla voit muodostaa ryhmän ja keskustella ystäviesi sekä muiden ihmisten kanssa Xbox Onen välityksellä. Voit tehdä tämän enintään 15 ihmisen kanssa.

Huomautus Jos haluat aloittaa seurueen tai liittyä siihen, sinulla (ja seurueeseen osallistuvilla henkilöillä) on oltava voimassa oleva Xbox Live Gold -tilaus, ja teidän on oltava kirjautuneena sisään tilaukseen liitetyllä pelaajatunnuksella.

Jos sinulla on seurueeseen liittymiseen tai seurueen aloittamiseen liittyviä ongelmia, lue lisätietoja ohjeaiheesta Ei voi siirtyä Party-keskusteluun Xbox Onessa.

Voit aloittaa seurueen usealla tavalla.

Henkilön kutsuminen ystäväluettelosta

1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta  avataksesi oppaan ja valitse sitten Aloitus.
  2. Valitse Ystävät ja klubit -kohdasta ystävä, jonka kanssa haluat aloittaa seurueen.
  3. Valitse ystävän pelaajakortissa Kutsu > Kutsu seurueeseen.

Nyt näet seurueesi oppaassa.

Liittyminen seurueeseen, jossa ystäväsi jo ovat

1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta  avataksesi oppaan ja valitse sitten Aloitus.
  2. Valitse Ystävät ja klubit -kohdasta ystävä, jonka kanssa haluat aloittaa seurueen.
  3. Valitse ystävän pelaajakortissa Liity > Liity seurueeseen.

Oman seurueen aloittaminen ja useiden ystävien kutsuminen

1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta  avataksesi oppaan ja valitse sitten Aloitus.
  2. Valitse Seurueet-kohdasta Aloita seurue.
  3. Valitse Kutsu ystäviä.
  4. Valitse Ystävät-luettelosta ystävät, jotka haluat kutsua seurueeseen. Kunkin valitun ystävän viereen ilmestyy valintamerkki.
  5. Paina ohjaimen valikkopainiketta  .

Keskusteleminen seurueessasi olevien ihmisten kanssa tai viestien lähettäminen heille

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  .
  2. Valitse Seurueet-kohdasta Aloita seurue.
  3. Jos käytät kuulokemikrofonia, sinun pitäisi pystyä keskustelemaan ystäviesi kanssa. Jos haluat kirjoittaa viestejä, vieritä vasemmalle ja valitse Näytä tekstikeskustelu. Jos haluat palata keskustelemaan peliin osallistuvien ystäviesi kanssa, valitse Vaihda pelikeskusteluun.
  4. Jos valitsit Näytä tekstikeskustelu, valitse Uusi viesti ja kirjoita viesti.

Huomautus Jos sinulla on vaikeuksia kuulla ystäviäsi tai ystäväsi eivät kuule sinua, perehdy Xbox Onen moninpeliratkaisuun.