Ystävien toiminnan tarkasteleminen Xbox Onessa

Voit tarkastella ystäviesi viimeaikaista toimintaa Yhteisöt-välilehdessä. Voit tarkistaa heidän toimintansa milloin tahansa myös kaksoisnapsauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja valitsemalla sitten Ystävät ja klubit. Jos haluat tarkastella jonkin tietyn ystävän toimintahistoriaa tarkemmin, valitse kyseisen ystävän pelaajatunnus ja valitse sitten Näytä profiili.