Jonkun kutsuminen liittymään klubiin

Voit kutsua ystävän liittymään klubiin seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta , valitse Ystävät ja klubit ja valitse sitten klubi luettelosta.
  2. Valitse Kutsu joku.
  3. Valitse pelaajatunnus ystävien luettelosta ja lähetä sitten kutsu painamalla valikkopainiketta .

Voit kutsua muita ihmisiä liittymään klubiin seuraavasti:

1. Siirry henkilön profiiliin.
  2. Valitse Tiedot-välilehdestä Kutsu > Kutsu klubiin.
  3. Valitse klubi luettelosta.

Jos olet klubin omistaja tai hallinnoija, voit kutsua klubisi jäseniksi haluavia ihmisiä seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta , valitse Ystävät ja klubit ja valitse sitten klubi luettelosta.
  2. Valitse Hallitse-välilehti ja sitten Kutsupyynnöt ja suositukset.
  3. Jos haluat kutsua jonkun klubiin, valitse pelaajatunnus ja sitten Kutsu.

Lisätietoja klubikutsujen tarkastelemisesta on ohjeaiheessa Liittyminen klubiin.