Liittyminen klubiin

Katso video: Liittyminen klubiin

Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

1. Valitse aloitusnäytöstä Yhteisö ja sitten Xboxin klubit.
  2. Selaa esittelyssä olevia klubeja tai hae klubi valitsemalla Etsi klubi.
  3. Valitse klubi.
  4. Valitse Tiedot-kohdasta Pyydä kutsu. Omistajalle ja hallinnoijille ilmoitetaan, että haluat liittyä.

Kun klubi hyväksyy pyyntösi, sinusta tulee jäsen, ja klubi ilmestyy oppaan Ystävät ja klubit -alueelle.

Voit tarkistaa klubikutsut siirtymällä Xboxin klubit -kohtaan (katso vaihe 1). Kun saat klubikutsuja, ne ilmestyvät Omat klubikutsut -kohtaan. Valitse Hyväksy kutsu sen klubin alta, johon haluat liittyä.

Voit tarkistaa klubikutsut myös kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta , valitsemalla Ilmoitukset ja valitsemalla sitten haluamasi ilmoituksen.