Jonkun nimeäminen klubin hallinnoijaksi

Jos olet klubin omistaja ja haluat kutsua klubin jäsenen auttamaan klubin jokapäiväisessä hallinnoinnissa, toimi seuraavasti:

1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta , valitse Ystävät ja klubit ja valitse sitten klubi luettelosta.
  2. Valitse Hallitse-välilehti ja sitten Jäsenet ja hallinnoijat.
  3. Valitse jäsen ja sitten Toimenpiteet > Nimeä hallinnoijaksi.

Lisätietoja klubien hallinnoijista on ohjeaiheessa Mitä klubin hallinnoija tekee?