Salasana tarvitaan edelleen sähköpostiosoitteen vaihtamisen ja Xbox Onen Ei esteitä -kirjautumisasetuksen valitsemisen jälkeen

Tällä sivulla kuvataan, mitä voi tehdä, jos sinulta edelleen kysytään salasanaa Xbox One -konsolissa vaihdettuasi Microsoft-tilin ensisijaisen aliaksen (sähköpostiosoitteen) ja määritettyäsi konsolin kirjautumisasetukseksi Ei esteitä.

Ratkaisu

Jos 48 tunnin jälkeen et vieläkään pysty kirjautumaan sisään salasanaa antamatta, poista profiilisi konsolista ja lisää se uudelleen:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Tilit-kohdasta Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain.
  5. Valitse Poista minut tästä Xboxista ja vahvista valitsemalla Poista tilini.
  6. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  7. Valitse Kirjaudu sisään.
  8. Vieritä alas ja valitse tili, johon haluat kirjautua sisään. Valitse Lisää uusi.
  9. Kirjaudu sisään uudella sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  10. Palaa Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -kohtaan toistamalla vaiheet 1–4.
  11. Valitse Muuta sisäänkirjautumis- ja tietoturva-asetuksiani.
  12. Valitse Ei esteitä.