Jakaminen klubin aktiviteettisyötteessä

Klubit on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat olla yhteydessä muihin Xbox-yhteisössä. Yksi tapa pitää yhteyttä muihin on tarkistaa klubin aktiviteettisyötteestä, mitä klubin jäsenet tekevät. Voit muun muassa kertoa ajatuksistasi, jättää kommentteja sekä tykätä viesteistä ja jakaa niitä.

Mistä löydän klubin aktiviteettisyötteen?

1. Tee jompikumpi seuraavista:
    • Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta  , valitse Ystävät ja klubit ja valitse sitten klubi luettelosta.
    • Avaa opas painamalla Xbox-painiketta, valitse Aloitus, valitse Yhteisö-välilehti ja valitse sitten Xboxin klubit. Selaa esittelyssä olevia klubeja tai hae klubi valitsemalla Etsi klubi.
  2. Valitse Aktiviteettisyöte-välilehti.

Mitä klubin aktiviteettisyötteessä näkyy?

• Jäsenten lisäämät uudet pelileikkeet tai näyttökuvat.
  • Jäsenten avaamat saavutukset.
  • Jäsenten julkaisemat tekstiviestit.

Kuka näkee klubin toimintosyötteen? Jos kyseessä on julkinen klubi, kaikki näkevät, mitä klubin aktiviteettisyötteessä on. Jos kyseessä on yksityinen tai piilotettu klubi, vain jäsenet näkevät, mitä sen sisällä on.

Kuka voi julkaista sisältöä klubin toimintosyötteessä? Se riippuu klubin omistajasta, mutta oletusarvoisesti kaikki jäsenet voivat julkaista sisältöä. Jos olet klubin omistaja ja haluat muuttaa, kuka voi julkaista sisältöä, toimi seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta  valitse Ystävät ja klubit ja valitse sitten klubi luettelosta.
  2. Valitse Hallitse-välilehti ja sitten Klubin asetukset.
  3. Valitse Kuka voi julkaista sisältöä syötteessä? ja sitten jokin käytettävissä olevista vaihtoehdoista.