Jonkun suositteleminen klubin jäseneksi

Jos olet jonkun muun omistaman klubin jäsen, voit ehkä suositella ystäviä.

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta , valitse Ystävät ja klubit ja valitse sitten yksityinen tai piilotettu klubi luettelosta.
  2. Valitse Suosittele jotakuta.
  3. Valitse pelaajatunnus ja lähetä sitten kutsu painamalla valikkopainiketta .

Jos klubin omistaja tai hallinnoijat hyväksyvät suosituksesi, he lähettävät ystävällesi kutsun liittyä klubiin. Lisätietoja klubikutsujen tarkastelemisesta on ohjeaiheessa Liittyminen klubiin.