Klubin nimeäminen uudelleen

Jos haluat nimetä klubisi uudelleen, voit tehdä sen kerran. Muista, että jos klubisi on julkinen tai yksityinen, sen nimi on haettavissa, joten tee siitä hyvä!

1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta , valitse Ystävät ja klubit ja valitse sitten klubi luettelosta.
  2. Valitse Mukauta ja valitse sitten klubin nimi sivun yläosasta.
  3. Valitse ruutu, jolloin näppäimistö avautuu, kirjoita nimi ja tarkista sitten nimen käytettävyys painamalla valikkopainiketta . (Jos nimi on käytettävissä, ruutuun ilmestyy valintamerkki.)
  4. Valitse kehotteessa Kyllä.