Ilmoituksen tekeminen klubissa ilmenneestä asiattomasta käytöksestä tai sisällöstä

Kun jonkun toiminta rikkoo klubin sääntöjä (jotka on julkaistu klubin tietosivulla), jäsenten pitäisi tehdä siitä ilmoitus klubin hallinnoijalle tai Xbox Liven käytäntö- ja toimeenpanotiimille. Tekemällä ilmoituksen klubissa ilmenneestä huonosta käytöksestä tai asiattomasta sisällöstä klubin jäsenet auttavat hallinnoijia varmistamaan, että kaikki viihtyvät klubissa.

Voit tehdä ilmoituksen klubin jäsenestä seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta  valitse Ystävät ja klubit ja valitse sitten klubi luettelosta.
  2. Valitse Nimilista-välilehti, valitse pelaajatunnus (tai kirjoita se hakuruutuun ja valitse se) ja valitse sitten Lisää > Tee ilmoitus.
  3. Valitse syy luettelosta ja sitten Tee ilmoitus.

Voit tehdä ilmoituksen klubin aktiviteettisyötteessä olevasta asiattomasta sisällöstä seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta  valitse Ystävät ja klubit ja valitse sitten klubi luettelosta.
  2. Valitse Aktiviteettisyöte -välilehti ja sitten asiaton sisältökohde.
  3. Siirrä osoitin pelaajatunnuksen kohdalle ja valitse sitten Asetukset > Tee ilmoitus.
  4. Valitse Klubin hallinnoija tai Xbox Liven käytäntö- ja toimeenpanotiimi ja sitten Tee ilmoitus.

Voit tehdä ilmoituksen keskustelun aiheesta tai klubikeskustelussa olevasta viestistä seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta  valitse Ystävät ja klubit ja valitse sitten klubi luettelosta.
  2. Valitse Keskustelu-välilehti, sitten keskustelun aihe tai viesti ja lopuksi Tee ilmoitus.
  3. Valitse Klubin hallinnoija tai Xbox Liven käytäntö- ja toimeenpanotiimi ja sitten Tee ilmoitus.

Voit tehdä ilmoituksen klubista seuraavasti:

1. Tee jompikumpi seuraavista:
    • Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Ystävät ja klubit.
    • Avaa opas painamalla Xbox-painiketta,  valitse Aloitus, valitse Yhteisö-välilehti ja valitse sitten Xboxin klubit. Selaa esittelyssä olevia klubeja tai hae klubi valitsemalla Etsi klubi.
  2. Valitse klubi luettelosta.
  3. Kun olet klubissa, valitse Tee ilmoitus ja vahvista valinta valitsemalla Tee ilmoitus uudelleen.