Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan, muokattuun sisältöön ja mainoksiin.
Jaa tämä sivu

Ilmoituksen tekeminen Ryhmän haku -viestistä

Jos jonkun Ryhmän haku -viestiin liittyy asiatonta sisältöä tai käyttäytymistä, pelaajien kannattaa tehdä siitä ilmoitus Xbox Liven käytäntö- ja toimeenpanotiimille.

Voit tehdä ilmoituksen Ryhmän haku -viestistä seuraavasti:

  1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Seurueet > Ryhmän haku.
  2. Valitse peli.
  3. Valitse Ryhmän haku -viesti ja sitten Tee ilmoitus tästä viestistä.
  4. Valitse syy luettelosta ja sitten Tee ilmoitus.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Ilmoituksen tekeminen Ryhmän haku -viestistä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu