Vastaaminen Ryhmän haku -viestiin

Kun selaat Ryhmän hakua, tarkastelet Xbox-yhteisön ”pelaajien hakuilmoituksia”. Tämä on helppo tapa kerätä yhteen pelaajia, joilla on samat tavoitteet ja kiinnostuksen kohteet kuin sinulla.

Voit vastata Ryhmän haku -viestiin seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta , valitse Seurueet ja valitse sitten Ryhmän haku.
  2. Valitse peli luettelosta (tällöin siirryt sen pelihubiin).
  3. Selaa tai hae Ryhmän hausta viestejä. Voit tarkentaa hakua kirjoittamalla ruutuun tunnuksia tai avainsanoja.
  4. Valitse itseäsi kiinnostava viesti ja sitten Olen kiinnostunut.

Viestin luoneen henkilön (isännän) on vahvistettava sinut, ennen kuin hän voi kutsua sinut seurueeseensa. Voit tarkistaa, onko isäntä vahvistanut sinut, seuraavilla tavoilla:

• Avaa opas painamalla Xbox-painiketta valitse Ilmoitukset, valitse ilmoitus ja valitse sitten Käynnistä. Pelaajatunnuksesi pitäisi nyt olla Ryhmän haku -viestin Vahvistetut -luettelossa.
  • Jos haluat tarkastella odottavia viestejä, avaa opas painamalla Xbox-painiketta valitse Seurueet ja valitse sitten Ryhmän haku -viesti.

Kun sinut on vahvistettu, sinun pitäisi saada seuruekutsu suunnilleen viestissä mainittuna aikana.