Ääni- tai tekstiviestien lähettäminen Xbox Onella

Xbox Onen Viestit-sovelluksella voit helposti lähettää ääni- ja tekstiviestejä ystävillesi. Voit lähettää viestejä ystäville, ihmisille, joiden kanssa olet hiljattain pelannut, tai muille ihmisille, joilla on pelaajatunnus.

Viestien lähettäminen ystäville

Voit lähettää viestejä ystävillesi Xbox Onella seuraavasti:

1. Kirjaudu Xbox Live -palveluun.
  2. Paina langattoman Xbox One -ohjaimen Xbox-painiketta.
  1. Valitse Ystävät ja klubit ja sitten Ystävät online.
  2. Korosta ystävän pelaajatunnus ja paina sitten ohjaimen A-painiketta.
  3. Valitse Lähetä ja valitse sitten Viesti, jos haluat lähettää tekstiviestin, tai valitse mikrofonin kuvake, jos haluat lähettää ääniviestin.
  4. Kirjoita tai tallenna viesti.
  5. Kun olet valmis, valitse Lähetä.

Huomautus Älypuhelimessa olevalla SmartGlassilla voit kirjoittaa nopeasti tekstiviestejä.

Viestien lähettäminen muille ihmisille

Voit lähettää viestejä muille ihmisille, esimerkiksi jollekin, jonka kanssa olet hiljattain pelannut, seuraavasti:

1. Valitse Ystävät ja klubit ja sitten Ystävät online.
  2. Valitse Muuta näkymää. Täällä näet pelaajien luettelon valitsemalla Ystävät, Suosikit, Seuraajat, Viimeisimmät pelaajat tai Pelit.
  3. Korosta pelaajatunnus ja paina ohjaimen A-painiketta.
  4. Valitse Lähetä ja valitse sitten Viesti, jos haluat lähettää tekstiviestin, tai valitse mikrofonin kuvake, jos haluat lähettää ääniviestin.
  5. Kirjoita tai tallenna viesti.
  6. Kun olet valmis, valitse Lähetä.

Viestien lähettäminen ihmisille, jotka eivät ole ystävä- tai suosikkiluettelossasi

Jos haluat lähettää viestejä ihmisille, jotka eivät ole ystävä- tai suosikkiluettelossasi, sinun on tiedettävä heidän pelaajatunnuksensa.

1. Valitse Ystävät ja klubit ja sitten Ystävät online.
  2. Valitse Etsi joku.
  3. Anna etsittävän pelaajan pelaajatunnus ja paina sitten Enter-näppäintä.
  4. Valitse pelaajatunnus ja paina ohjaimen A-painiketta.
  5. Valitse Lähetä ja valitse sitten Viesti, jos haluat lähettää tekstiviestin, tai valitse mikrofonin kuvake, jos haluat lähettää ääniviestin.
  6. Kirjoita tai tallenna viesti.
  7. Kun olet valmis, valitse Lähetä.