Keskusteleminen muiden kanssa klubikeskustelun välityksellä

Klubeja ei ole tarkoitettu ainoastaan yhteydenpitoon Xbox-yhteisössä, vaan niiden avulla pelaajat voivat esimerkiksi myös järjestää peli-istuntoja ja pitää strategiakeskusteluita. Jos haluat keskustella, ota selvää, mistä ihmiset puhuvat klubikeskustelussa.

Kuka näkee klubikeskustelun? Jos kyseessä on julkinen klubi, kaikki näkevät, mitä klubikeskustelussa on. Jos kyseessä on yksityinen tai piilotettu klubi, vain jäsenet näkevät, mitä sen sisällä on.

Kuka voi keskustella klubissa? Se on klubin omistajan päätettävissä. Jos olet klubin omistaja ja haluat muuttaa sitä, kuka voi keskustella, toimi seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta , valitse Ystävät ja klubit ja valitse sitten klubi luettelosta.
  2. Valitse Hallitse-välilehti ja sitten Klubin asetukset.
  3. Valitse Kuka voi keskustella? ja sitten jokin käytettävissä olevista vaihtoehdoista.