Klubin omistajuuden siirtäminen

Jos haluat luovuttaa klubisi jollekin muulle, voit siirtää omistajuuden klubin hallinnoijalle.

1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta , valitse Ystävät ja klubit ja valitse sitten klubi luettelosta.
  2. Valitse Hallitse-välilehti ja sitten Klubin asetukset > Siirrä omistajuus.
  3. Valitse pelaajatunnus ja sitten Kyllä.

Kun siirrät omistajuuden, lakkaat olemasta omistaja, mutta pysyt edelleen klubin hallinnoijana.