Miten voin aloittaa Ryhmän haun käytön?

Katso video: Pelaajien hakeminen Ryhmän haun avulla

Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

• Oppaasta: avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Seurueet > Ryhmän haku.
  • Pelihubista: Korosta kohde, paina ohjaimen valikkopainiketta  valitse Pelihubi ja valitse sitten Ryhmän haku -välilehti.
  • Klubista, jonka jäsen olet: Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  , valitse Ystävät ja klubit, valitse klubi luettelosta ja valitse sitten Ryhmän haku -välilehti.
  • Kerhosta, jossa vierailet: Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  valitse Aloitus-välilehti, valitse Yhteisö-välilehti ja valitse sitten Xboxin klubit. Selaa esittelyssä olevia klubeja tai hae klubi valitsemalla Etsi klubi. Valitse klubi ja sitten Ryhmän haku -välilehti.

Tietosuoja-asetuksia on mahdollisesti muutettava Ryhmän haun käyttöä varten.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Asetukset > Kaikki asetukset.
  2. Valitse Tili > Tietosuoja ja verkkoturva.
  3. Valitse Xbox Liven tietosuoja > Näytä tiedot ja mukauta > Viestintä ja moninpeli.
  4. Valitse Muut voivat kommunikoida puheella, tekstillä tai kutsuilla -kohdasta Kaikki.