Xbox Onen klubien ja Xbox-sovelluksen esittely

Klubit ovat Xbox-yhteisön luomia, verkossa toimivia tapaamispaikkoja, joissa ihmiset voivat pelata ja keskustella. Liity itseäsi kiinnostaviin klubeihin tai luo oma klubisi (oma talosi, omat sääntösi). Klubissa voit pelata suosikkimoninpelejäsi, jakaa sisältöjä ja keskustella!

Tämän lisäksi voit nauttia klubielämyksestä kaikilla laitteillasi: voit käydä klubeissa Xbox-sovelluksella ja jatkaa Xbox Onella siitä, mihin jäit, tai toisin päin.