Xbox Onen Ryhmän haun ja Xbox-sovelluksen esittely

Katso video: Klubit ja Ryhmän haku

Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Ajattele Ryhmän hakua ”pelaajien hakuilmoitustauluna”, jonka avulla voit etsiä Xbox Livestä pelaajia, joilla on samat tavoitteet ja kiinnostuksen kohteet kuin sinulla. Selaa Xbox-yhteisön viestejä ja vastaa itseäsi kiinnostaviin ilmoituksiin. Voit myös luoda oman viestisi, ja kun kiinnostuneita on tarpeeksi, kerää heidät seurueeseen ja ryhdy pelaamaan!

Tämän lisäksi voit nauttia Ryhmän haun toiminnoista kaikilla laitteillasi: voit käyttää Ryhmän hakua Xbox-sovelluksella ja jatkaa Xbox Onella siitä, mihin jäit, tai toisin päin.