Langattoman Xbox 360 -verkkosovittimen liittäminen

Yleiskuvaus

Tämä artikkeli sisältää tietoja langattomasta Xbox 360 -verkkosovittimesta ja sen liittämisestä.

Ratkaisut

Tietoja langattomasta Xbox 360 -verkkosovittimesta

Langaton Xbox 360 N -verkkosovitin on yhteensopiva sekä alkuperäisen Xbox 360 -konsolin että Xbox 360 S -konsolin kanssa. Kun liität sovittimen Xbox 360 S -konsoliin, konsolin sisäinen langaton N-ominaisuus poistetaan käytöstä. (Ulkoinen sovitin voi lisätä signaalin voimakkuutta ja kaistanleveyttä, jos langaton tukiasema on kaukana konsolista.)
picture

Langattoman Xbox 360 -verkkosovittimen liittäminen

Liitä langaton Xbox 360 -verkkosovitin Xbox-konsoliin seuraavasti:

1. Liitä langaton Xbox 360 -verkkosovitin Xbox 360 -konsolin takaosaan työntämällä sovittimen muoviset kielekkeet konsolin takaosan paikkoihin.

Huomautus Xbox 360 S -konsolissa näitä kiinnityspaikkoja ei ole, koska konsolissa on sisäinen langaton yhteys. Tietyissä tapauksissa langaton N-verkkosovitin tarjoaa kuitenkin paremman kantaman ja kaistanleveyden verrattuna Xbox 360 S -konsolin sisäiseen langattomaan yhteyteen. Jos käytät langatonta N-verkkosovitinta Xbox 360 S -konsolin kanssa, vedä sovittimen jalat esiin ja aseta se konsolin päälle tai sen viereen.

picture
  1. Liitä USB-kaapeli konsolin takaosan USB-porttiin.
picture

Huomautus Jos käytät sekä langatonta verkkosovitinta että Kinect-sensoria, liitä langaton sovitin konsolin etuosan USB-porttiin käyttämällä Kinect-sensorin mukana tullutta langattoman sovittimen jatkokaapelia.

picture
  1. Käännä antennit ylös.
picture
  1. Jos konsolin takaosaan on liitetty verkkokaapeli, irrota se.
  2. Määritä konsolin langattomat asetukset. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -konsolin langattomien asetusten määrittäminen.