"Asetusvirhe – Windows XP Media Center Edition 2005:n asennuksessa on ongelma"

Ongelma

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität asentaa ohjelmaa Windows XP Media Center Edition 2005 with Service Pack 3 (SP3) -järjestelmän Xbox 360 Media Center Extender -laajennukseen.

Asetusvirhe
Windows XP Media Center Edition 2005:n asennuksessa on ongelma. Poista Media Center Edition 2005:n päivitys ja asenna se uudelleen Windows Update -sivustolta. Aja sitten Xbox 360 -asennus uudelleen.

Tämä ongelma voi ilmetä, jos rekisteristä puuttuu jokin merkintä. Kun asennat ohjelmaa Xbox 360 Media Center Extender -laajennukseen, ohjelma tarkastaa rekisterimerkinnän. Jos rekisteriavain puuttuu, ohjelmaa ei asenneta.

Huomautus Tätä ongelmaa ei esiinny, jos seuraavat ehdot toteutuvat:

Ratkaisu

Tämän ongelman ratkaisemiseksi varmista, että tietokoneella, joka käyttää Windows XP Media Center Edition -ohjelmaa, on tarvittava rekisterimerkintä. Varmista tämä jollakin seuraavista tavoista:

Tapa 1: Päivitä Windows XP Media Center Edition

Ongelman ratkaisemiseksi asenna Päivityspaketti Windows XP:lle (KB895961) ja yritä sitten asentaa ohjelma uudelleen.

Tapa 2: Windows XP SP3:n poistaminen väliaikaisesti

Poista Windows XP SP3:n asennus tietokoneelta, joka käyttää Windows XP Media Center Editionia, tekemällä seuraavat vaiheet:

1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Suorita.
  2. Kopioi ja liitä (tai kirjoita) seuraava komento Avaa-kenttään ja paina Enter-painiketta:
    appwiz.cpl

1. Napsauta Asennettujen ohjelmien luettelossa Windows XP SP3 ja sen jälkeen Poista.
    2. Noudata ohjeita Windows XP SP3 asennuksen poiston lopettamiseksi.
  3. Käynnistä tietokone uudelleen.
  4. Asenna ohjelma Xbox 360 Media Center Extender -laajennukseen.
  5. Asenna Windows XP SP3 uudelleen.

Tapa 3: Rekisterimerkinnän automaattinen tai manuaalinen lisääminen

Rekisteriavaimen automaattinen lisääminen

Korjaa tämä ongelma automaattisesti ajamalla automaattinen korjaustiedosto. Valitse Suorita Tiedoston lataaminen -valintaikkunassa ja noudata sitten ohjatun toiminnon vaiheita.

Huomautuksia

• Ohjattu toiminto voi olla vain englanniksi, mutta automaattikorjaus toimii kuitenkin myös Windowsin muissa kieliversioissa.
  • Jos et nyt käytä sitä tietokonetta, jota ongelma koskee, voit tallentaa automaattikorjauksen muistitikulle tai CD-levylle ja suorittaa sen myöhemmin tietokoneessa, jota ongelma koskee.

Kun olet tehnyt ohjatun toiminnon vaiheet, yritä asentaa ohjelma uudelleen. Jos ohjelman asennus ei onnistu, yritä jotakin toista tapaa tai ota yhteyttä tukeen.

Rekisteriavaimen manuaalinen lisääminen

Tärkeää Tässä osiossa, tavassa tai tehtävässä on vaiheita, joissa sinua neuvotaan muokkaamaan rekisteriä. Rekisterin muuttamisesta väärin saattaa kuitenkin seurata vakavia ongelmia. Varmista, että seuraat näitä ohjeita tarkasti. Ota rekisteristä myös varmuuskopio ennen sen muuttamista. Sen avulla voit palauttaa rekisterin, jos ongelmia esiintyy. Lisätietoja rekisterin varmuuskopioimisesta ja palauttamisesta on Microsoft Knowledge Base -artikkelissa Rekisterin varmuuskopioiminen ja palauttaminen Windows XP:ssä.

Ratkaise ongelma näiden vaiheiden avulla:

1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Suorita.
  2. Kopioi ja liitä (tai kirjoita) seuraava komento Avaa-kenttään ja paina Enter-painiketta:
    reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\HotFix\KB895961" /v Installed /t REG_DWORD /d 1 /f

Huomautus Kun olet tehnyt ohjatun toiminnon vaiheet, yritä asentaa ohjelma uudelleen. Jos ohjelman asennus ei onnistu, yritä jotakin toista tapaa tai ota yhteyttä Microsoft-tukeen.