Xbox 360 -konsolin langattomien asetusten määrittäminen

Yleiskuvaus

Tässä artikkelissa kuvataan Xbox 360 -konsolin langattoman verkon asetusten määrittäminen. Langattoman verkon asetusten määrittämisen jälkeen voit muodostaa yhteyden Internetiin ja Xbox Liveen (jos käytettävissäsi on langaton verkko).

Ratkaisut

Kumpi konsoli käytössäsi on?

Xbox 360 E -konsoli
picture
Xbox 360 S -konsoli Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
picture picture

Xbox 360 E -konsoli

Xbox 360 E -konsolissa on sisäänrakennettu Wi-Fi-toiminto. Jos sinulla on langaton verkko, et tarvitse mitään muuta.

Xbox 360 E -konsolissa on sisäänrakennettu Wi-Fi-toiminto, joka on yhteydessä langattomaan reitittimeen.
picture

Huomautus Voit käyttää langatonta Xbox 360 -verkkosovitinta Xbox 360 E -konsolin kanssa. Jos langaton reitittimesi ei ole lähellä konsolia, saatat saada paremman langattoman signaalin vahvuuden käyttämällä langatonta verkkosovitinta. Kun liität langattoman Xbox 360 -verkkosovittimen Xbox 360 E -konsoliin, konsoli käyttää langatonta sovitinta automaattisesti sisäänrakennetun Wi-Fi-toiminnon sijaan.

Xbox 360 S -konsoli

Xbox 360 S -konsolissa on sisäänrakennettu Wi-Fi-toiminto. Jos sinulla on langaton verkko, et tarvitse mitään muuta.

Xbox 360 S -konsolissa on sisäänrakennettu Wi-Fi-toiminto, joka on yhteydessä langattomaan reitittimeen.
picture

Huomautus Voit käyttää langatonta Xbox 360 -verkkosovitinta Xbox 360 S -konsolin kanssa. Jos langaton reitittimesi ei ole lähellä konsolia, saatat saada paremman langattoman signaalin vahvuuden käyttämällä langatonta verkkosovitinta. Kun liität langattoman Xbox 360 -verkkosovittimen Xbox 360 S -konsoliin, konsoli käyttää langatonta sovitinta automaattisesti sisäänrakennetun Wi-Fi-toiminnon sijaan.

Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

Jos sinulla on alkuperäinen Xbox 360 -konsoli, konsolin liittäminen langattomaan verkkoon edellyttää langattoman Xbox 360 -verkkosovittimen käyttöä:

Langattomat Xbox 360 N ja G -verkkosovittimet
picture

Lisätietoja langattomista Xbox 360 N ja G -verkkosovittimista on ohjeaiheessa Langattoman Xbox 360 -verkkosovittimen liittäminen.

Langattoman verkon asetusten määrittäminen

1. Siirry Xbox-käyttöliittymässä Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  3. Jos sinua pyydetään valitsemaan langaton verkko, seuraa näitä ohjeita. Muussa tapauksessa siirry vaiheeseen 4:
    1. Valitse langattoman verkkosi nimi.
    2. Anna langattoman verkkosi salasana ja valitse Done (Valmis). Konsoli yrittää automaattisesti muodostaa yhteyden Xbox Liveen.
      Huomautus Jos et näe langattoman verkkosi nimeä, valitse Advanced Options (Lisäasetukset). Valitse sen jälkeen Specify Unlisted Network (Määritä salainen verkko) ja anna langattoman verkkosi nimi. Valitse langattoman verkkosi suojaustyyppi (WEP, WPA, WPA tai No Security (Ei suojausta)). Suojaustyyppiasetuksen on vastattava langattoman verkkosi suojaustyyppiä.
    3. Valitse Configure Network (Määritä verkko).
    4. Valitse Basic Settings (Perusasetukset) -välilehdessä Wireless Mode (Langaton tila).
      Huomautus Jos langaton tila ei ole käytettävissä ja käytät mustaa langatonta Xbox 360 N -verkkosovitinta, kokeile sovittimen ohjelmiston asentamista sen mukana tulleelta levyltä.
    5. Valitse Scan for Networks (Etsi verkkoja).
    6. Valitse langattoman verkkosi nimi. Jos verkkosi ei ole luettelossa, kokeile seuraavia:
      1. Valitse Specify Unlisted Network (Määritä salainen verkko) ja kirjoita langattoman verkkosi nimi (myös nimeltään Service Set Identifier [SSID]).
      2. Valitse langattoman verkkosi suojaus: WEP, WPA, WPA2 tai No Security (Ei suojausta) (jos verkkoasi ei ole suojattu salasanalla).
        Jos et voi muodostaa yhteyttä langattomaan verkkoosi, yritä parantaa langattoman signaalin voimakkuutta tai yhteyden nopeutta.
      3. Anna langattoman verkkosi salasana ja valitse Done (Valmis).
        Huomautus Varmista, että olet antanut oikean salasanan. Jos annat väärän salasanan, konsolisi saattaa muodostaa yhteyden langattomaan verkkoon, mutta voit saada IP-osoitevirheen, kun testaat Xbox Live -yhteyden.
      4. Paina ohjaimen B-näppäintä ja valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
      5. Jos yhteyden muodostaminen Xbox Live -palveluun onnistuu, näet tämän näytön:

picture
  1. Jos sinua pyydetään päivittämään konsoliohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Huomautus Jos saat virheen yrittäessäsi päivittää konsoliohjelmistoa, lisätietoja on ohjeaiheessa Virhekoodi konsoliohjelmiston päivityksen jälkeen.