Xbox Liven käyttämät verkkoportit

Portinsiirto

Jos käytössäsi on palomuuri tai verkkolaite, kuten reititin, saatat joutua muuttamaan sen määrityksiä, jotta PC tai Xbox 360 -konsoli voi muodostaa yhteyden Xbox Liveen. Tätä määrityksen muuttamista kutsutaan usein "portin avaamiseksi" tai "portinsiirroksi".

Xbox Live edellyttää, että seuraavat portit ovat avoinna:

• Portti 88 (UDP)
  • Portti 3074 (UDP ja TCP)
  • Portti 53 (UDP ja TCP)
  • Portti 80 (TCP)

Huomautus: Jos keskustelu Video Kinectin välityksellä ei onnistu, on ehkä avattava myös portti 1863 (UDP ja TCP).

Jos olet yhteydessä verkkoon työpaikan tai koulun kautta, pyydä verkon järjestelmänvalvojaa avaamaan mainitut Xbox Liven käyttämät portit.

Jos näet NAT-varoituksen muodostaessasi yhteyttä Xbox Liveen, lue seuraava Virhe: Your NAT type is set to strict (or moderate) (NAT-tyyppi on tiukka (tai kohtuullinen)) -sivu.

Portinsiirron määrittäminen

Saatat löytää tietoja käyttämäsi reitittimen porttien avaamisesta Port Forward -sivustosta. Xbox Live 360:n portinsiirto-ohjeiden sivulta voit etsiä omaa reititintäsi koskevia tietoja.

Jos reitittimesi ei ole Port Forward -sivuston luettelossa, kysy Internet-palveluntarjoajaltasi tai reitittimesi valmistajalta ohjeita verkkoporttien avaamiseen.

Vihje: Port Forward -sivusto on saatavilla vain englanniksi. Käännä sivusto kopioimalla sen URL-osoite (www.portforward.com) automaattiseen käännöstyökaluun, kuten Bing Translatoriin.

Lisätietoja verkkoporttien avaamisesta saat reitittimesi toimittajalta, kuten Internet-palveluntarjoajalta tai reitittimen valmistajalta.

Reitittimien valmistajia

Tietoja yhteensopivien verkkolaitteiden määrittämisestä saat verkkolaitteita käsitteleviltä keskustelupalstoilta.

Keskustelut käydään englanniksi, mutta voit tarvittaessa käyttää Bing Translatoria käännösapuna.

Microsoft kiistää kaiken vastuun liittyen sivuston sisältämien muiden yritysten ohjelmistojen, ratkaisujen, palvelujen tai koulutuksen käyttöön. Kaikki ohjelmistot, ratkaisut, palvelut ja koulutus tarjotaan sellaisenaan ja ilman takuita, paitsi jos takuun tarjoaa valtuutettu kolmannen osapuolen yritys.

Microsoft toimittaa kolmansien osapuolien yhteystiedot, joiden avulla käyttäjä voi saada teknistä tukea. Yhteystiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Microsoft ei takaa kolmansien osapuolien yhteystietojen paikkansapitävyyttä.

Xbox-keskustelupalstat

Lisäksi voit käydä Xbox.com-sivuston Xbox-keskustelupalstoilla. Xbox-keskustelupalstat sisältävät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, ja siellä tapaat avuliaita ja taitavia muita pelaajia.

Keskustelut käydään englanniksi, mutta voit tarvittaessa käyttää Bing Translatoria käännösapuna.