Konsoliohjelmiston päivitysongelmien vianmääritys

Yleiskuvaus

Kokeile alla olevia ratkaisuja, jos Xbox 360 -konsoliohjelmiston päivittäminen ei onnistu ja saat yhden seuraavista virhesanomista:

• Can't download the update. (Päivityksen lataaminen ei onnistu.) To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection. (Testaa yhteyttä valitsemalla System Settings [Järjestelmäasetukset], Network Settings [Verkkoasetukset] ja Test Xbox Live Connection [Testaa Xbox Live -yhteyttä].)
  • Can't install the update. (Päivityksen asennus ei onnistu.) The disc is unreadable. (Levyä ei voi lukea.)
  • Can't read the update from the disc. (Päivitystä ei voi lukea levyltä.) Jatka päivitystä asettamalla levy uudelleen asemaan.

Jos saat konsoliohjelmistoa päivittäessäsi virhekoodin, joka on muotoa "xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001" (kuusi neljän merkin ryhmää), lue lisätietoja ohjeaiheesta Virhekoodi Xbox 360 -päivityksen jälkeen.

Xbox-päivitysten vianmääritys

Ratkaisu 1: Kokeile päivityksen asentamista uudelleen

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Paina ohjaimen Xbox-opaspainiketta (ohjaimen keskellä oleva X-symbolilla varustettu painike).
  3. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  4. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  5. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkon nimi (jos niin kehotetaan tekemään).
  6. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  7. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 2: Varmista, että tallennustilaa on riittävästi

Konsoliohjelmiston uusin päivitys tarvitsee vähintään 190 megatavua (Mt) tallennustilaa (tai 256 megatavua Japanissa). Jos vapaata tilaa ei ole riittävästi, joitakin kohteita on siirrettävä tai poistettava. Lue lisätietoja ohjeaiheesta Sisällön kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 3: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Konsolin väliaikaisten tiedostojen poistaminen voi ratkaista ongelman. Lue lisätietoja ohjeaiheesta Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti.

Kokeile päivityksen asentamista uudelleen välimuistin tyhjentämisen jälkeen. Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 4: Liitä tallennuslaite uudelleen

Kokeile päivityksen asentamista uudelleen tallennuslaitteen uudelleenkiinnittämisen jälkeen. Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 5: Kopioi päivitys USB-muistitikkuun tai CD/DVD-levylle

Jos nämä vaiheet eivät ratkaise ongelmaa, kopioi konsoliohjelmiston päivitys tietokoneestasi USB-muistitikkuun tai CD/DVD-levylle ja asenna se sitten konsoliin. Tietoja järjestelmäpäivityksen asentamisesta USB-muistitikulta tai CD/DVD-levyltä saat ohjeartikkelista Uuden Xbox 360 -päivityksen hakeminen.

Ratkaisu 6: Lataa profiili uudelleen

Joissain tapauksissa saatat päivityksen jälkeen saada virhesanoman Connection to the Xbox Live has been lost (Xbox Live -yhteys on katkennut), kun aloitat pelin tai sovelluksen. Samalla sinut saatetaan kirjata ulos tilistäsi. Ratkaise ongelma lataamalla profiilisi uudelleen:

1. Siirry Xbox-käyttöliittymässä social (Yhteisö) -kohtaan.
  2. Valitse Sign In or Out (Kirjaudu sisään tai ulos).
  3. Vieritä oikealle ja valitse Download profile (Lataa profiili).
  4. Kirjaudu ulos tilistäsi (jos olet kirjautuneena sisään).
  5. Valitse Download profile (Lataa profiili).
  6. Kirjoita Microsoft-tilin käyttäjänimi ja salasana.