Windowsin Xbox-pelin tai Windowsin Xbox-pelin asiakasohjelmiston päivittäminen

yleiskuvaus

Jos Windowsin Xbox-peliä tai Windowsin Xbox-pelin asiakasohjelmistoa ei päivitetä automaattisesti, voit asentaa päivityksen itse.

Aiheet

Windowsin Xbox-pelin päivityksen asentaminen

Jos Windowsin Xbox-peli ei päivity automaattisesti, huomaa, että pelipäivityksiä on yleensä saatavilla pelin valmistajan tai julkaisijan verkkosivustosta. Lisätietoja yhteyden ottamisesta pelin valmistajaan tai julkaisijaan on ohjeaiheessa Pelituki .

Windows 7:ssä voit saada pelipäivityksiä käyttämällä Games Explorer -peliselainta Lisätietoja ohjeaiheessa Games Explorer.

Jos haluat ladata pelipäivityksen Games Explorerissa, toimi seuraavasti:

1. Avaa Games (Pelit) -tiedosto. Se onnistuu napsauttamalla Käynnistä-painiketta ja sitten Haku-painiketta ja kirjoittamalla games (pelit) Haku-kenttään ja painamalla Enter-näppäintä. Napsauta tulosluettelossa Games Explorer.

2. Napsauta Games Explorer -kohdassa hiiren kakkospainikkeella pelin nimeä ja napsauta sen jälkeen Check online for updates (Tarkista verkkopäivitykset).

3. Asenna peli lataamisen jälkeen.

Windowsin uusimman Xbox-asiakaspäivityksen asentaminen

Jos Windowsin Xbox-pelin asiakasohjelmisto ei päivity automaattisesti, valintaikkuna voi tulla näkyviin. Valintaikkunasta voit päivittää Windowsin Xbox-pelien asiakasohjelmiston tekemällä jonkin seuraavista:

• Ohjelmistopäivityksen lataaminen ja asentaminen manuaalisesti

• Microsoft-päivityksen käyttäminen ohjelmiston automaattista päivitystä varten

Windowsin Xbox-asiakasohjelmiston päivittäminen manuaalisesti

Päivitä Windowsin Xbox-pelien asiakasohjelmisto manuaalisesti seuraavasti:

1. Lataa Windowsin Xbox-pelien asiakasohjelmistopaketti.

Huomautus: Microsoft on tutkinut tiedoston virusten varalta käyttämällä uusinta virustorjuntaohjelmaa, joka oli saatavilla päivänä, jona tiedosto lisättiin. Tiedosto on tallennettu palvelimille, joiden turvallisuus on huippuluokkaa, mikä auttaa estämään luvattomat muutokset tiedostoon.

2. Aloita asennusprosessi napsauttamalla Suorita- tai Jatka-painiketta.

Windowsin Xbox-pelien asiakasohjelmiston automaattinen päivitys

Voit ottaa käyttöön Windowsin Xbox-pelien asiakasohjelmiston automaattisen päivityksen. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Käy Microsoft Update -sivustossa.

2. Valitse siirtymispalkissa Change setting (Muuta asetukset).

3. Valitse Allow all users to install updates on this computer (Salli kaikkien käyttäjien asentaa päivityksiä tähän tietokoneeseen) -valintaruutu ja napsauta sitten OK.

4. Napsauta Check online for updates from Microsoft Update (Tarkista verkkopäivitykset Microsoft-päivityksestä).

5. Valitse Optional Updates (Vaihtoehtoiset päivitykset) ja valitse sitten Windowsin Xboxin päivitys.

6. Asenna päivitys napsauttamalla OK.

Kun Windowsin Xbox-pelien uusi päivitys on seuraavan kerran saatavilla, Windows-päivitys asentaa kyseisen päivityksen automaattisesti.