Elfogadja a sütik analízis, személyes tartalom és reklámok érdekében való használatát.
Oldal megosztása

Kinect fényképek és videók megosztása vagy eltávolítása

Áttekintés

Egyes Kinect-játékok fényképeket vagy videót rögzíthetnek Önről és barátairól játék közben. Feltöltheti ezeket a fényképeket és videókat a KinectShare.com vagy más weboldalra vagy szolgáltatásba, ahonnan azokat aztán letöltheti, kinyomtathatja, valamint megoszthatja barátaival és családtagjaival a Facebook és hasonló közösségi oldalakon.

A játék során képek készítésére alkalmas játékokat megtalálhatja a KinectShare weboldalon.

Megoldások

A Kinect Sharing engedélyezéséhez módosítsa az adatvédelmi beállításokat

A fényképek és videók KinectShare.com vagy más weboldalra vagy szolgáltatásba történő feltöltéséhez a Kinect Sharing beállítást Allowed értékre kell állítani a konzolon. Ez a beállítás a konzol online biztonsági beállításainak részét képezi.

A Kinect Sharing beállítás módosítása:

  1. Jelentkezzen be a konzolon az Xbox Live-becenevével.
  2. Nyissa meg a Settings oldalt, és válassza a Privacy lehetőséget.
  3. Válassza a Change Settings elemet.
  4. Válassza a Customize parancsot.
  5. Válassza a Kinect Sharing lehetőséget.
  6. Válassza az Allowed vagy Blocked értéket:

    Allowed: A fényképek és videók feltölthetők különböző weboldalakra és szolgáltatásokba, például a KinectShare.com oldalra, és ott megoszthatók. A Microsoft-fiókjával bejelentkezhet a KinectShare.com oldalra, és megtekintheti feltöltött fényképeit és videóit. További információk a KinectShare.com weboldalról

    Blocked: A fényképek és videók nem tölthetők fel fényképmegosztó weboldalakra és szolgáltatásokba, és nem oszthatók meg ezeken.

  7. Nyomja meg a vezérlő B gombját.
  8. Válassza a Save and Exit elemet.

Miután ezeket a lépéseket a családja minden tagjára vonatkozóan végrehajtja, közvetlenül a Kinect játékból töltheti fel a fényképeket és videókat.

Miután megosztott egy elemet a játékból, látogasson el a KinectShare.com weboldalra, és jelentkezzen be az Xbox Live-fiókjához hozzárendelt Microsoft-fiókkal.

Megjegyzések

  • Ha gyermekfiók beállítását módosítja, a rendszer arra kéri, hogy adja meg a gyermekfiókhoz tartozó felnőttfiók Microsoft-fiók adatait.
  • A megosztás csak akkor érhető el a játékban, ha minden bejelentkezett játékosnál a Kinect Sharing beállítása Allowed.

A játékában vagy a KinectShare.com oldalon lévő fényképek és videók eltávolítása

A legtöbb Kinect-játék nem menti el automatikusan a fényképeket és videókat. Ha nem tölti fel ezeket azonnal a játékból, akkor elvesznek. Ha a játék elmenti a képeket és videókat, akkor ellenőrizze a játék leírásában és menüjében található lépéseket azok feltöltésével és megosztásával vagy törlésével kapcsolatban.

A KinectShare.com oldalra feltöltött minden fénykép és videó 14 nap elteltével automatikusan törlődik. Az oldalon manuálisan bármikor eltávolíthatja a fényképeket és videókat. Csak látogasson el a KinectShare.com weboldalra, és jelentkezzen be a Microsoft-fiókjával. Ezután törölje a fényképeket és videókat. Ezek soha nem lesznek nyilvánosak, kivéve, ha kiválasztja őket a KinectShare.com oldalon történő megosztásra.

Hasznos volt ez a cikk?

Igen
Nem

Köszönjük a visszajelzést!

Köszönjük a visszajelzést!

Sajnáljuk, hogy ez a cikk nem oldotta meg a problémáját. Nem adjuk fel, de Ön se adja fel! Próbálkozzon az alábbi közösségi lehetőséggel.
Segítségkérés a közösségtől
Ambassador chat image
Nagyköveti csevegés
Csevegjen egy másik Xbox-felhasználóval, aki szívesen segít.

Visszajelzés erről a témakörről

255 karakter fér még el.
Kérjük, hogy személyes adatainak védelme érdekében ne adja meg a kapcsolatfelvételi adatait a visszajelzésében.
Segítségkérés a közösségtől
Ambassador chat image
Nagyköveti csevegés
Csevegjen egy másik Xbox-felhasználóval, aki szívesen segít.

Kapcsolatfelvétel

Az ügyfélszolgálathoz szeretne fordulni a(z) "Kinect fényképek és videók megosztása vagy eltávolítása" problémával kapcsolatban, vagy egy másik problémáról olvasott?

Oldal megosztása