En faktureringsadressefeil vises når du foretar et kjøp på Xbox-konsollen

Følgende feilmelding vises når du prøver å kjøpe noe på Xbox-konsollen:

Beklager, det er et problem med faktureringsadressen. Dette retter du på under Innstillinger, Konto, Administrer betalingsalternativer, også kommer du tilbake og prøver på nytt.

Dette betyr at fakturaadressen din er feil.

Løsninger

Obs!

Endre faktureringsadressen på nettet

1. Gå til Min konto i en nettleser.
  2. Logg om nødvendig på Microsoft-kontoen du vil endre.
  3. Velg Betaling og fakturering og velg Faktureringsinformasjon.
  4. Velg Rediger profil, og følg deretter instruksjonene for å rette opp faktureringsadressen.
  5. Prøv å foreta kjøpet på nytt.

Endre faktureringsadressen på Xbox One

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Betaling og fakturering underKonto.
  5. Velg Endre faktureringsadresse.
  6. Rediger opplysningene om faktureringskontoen.
    Obs!  Du kan hoppe over faktureringsinformasjon som ikke må oppdateres, ved å trykke B  på kontrolleren og deretter velge Neste.
  7. Velg Save info når du er ferdig. Hvis du vil gjøre andre endringer, velger du Make more changes.

Endre faktureringsadressen på Xbox 360

1. Logg på konsollen ved å bruke gamertagen for Xbox.
  2. Gå til Innstillinger, og velg deretter Konto.
  1. Velg Administrer betalingsalternativer.
  1. Velg et betalingsalternativ å oppdatere.
  2. Oppdater faktureringsinformasjonen for kredittkortet.
  3. Velg OK, og prøv å foreta kjøpet på nytt.

Obs! Hvis du vil endre faktureringsnavnet i Xbox-kontoen, bruker du trinnene for datamaskin ovenfor.