Feilkode 80000034 vises når du kjøper et Xbox Live-medlemskap.

Du ser følgende feilkode når du prøver å kjøpe et Xbox Live-medlemskap:

Error code: 80000034

Dette kan bety at betalingsinformasjonen ikke er riktig utfylt.

Løsning

Oppdatere faktureringsinformasjonen for Xbox Live

Logg på kontoen, klikk Min konto, klikk Betaling og fakturering, klikk Faktureringsinformasjon, og kontroller deretter at faktureringsinformasjonen stemmer og er oppdatert.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slik endrer eller oppdaterer du opplysningene om faktureringskontoen for Xbox Live.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.