Feilkode 8012271F vises når du prøver å foreta et kjøp via Xbox Live på Xbox 360

Problem

Du ser følgende feilkode når du prøver å kjøpe noe via Xbox Live på Xbox 360:

8012271F

Dette betyr at fakturaadressen for et betalingsalternativ som er knyttet til Microsoft-kontoen din, er feil.

Løsning

For å løse dette problemet må du sørge for at riktig fakturaadresse er oppført på Microsoft-kontoen for betalingsalternativet du prøver å bruke:

1. Logg på Microsoft-kontoen.
  2. Trykk eller klikk Betaling og fakturering og deretter Betalingsalternativer.
  3. Trykk eller klikk betalingsalternativet du prøvde å bruke for kjøpet.
    • Gjør følgende for kredittkort, debetkort og avtalegiro:
      1. Trykk eller klikk Rediger og endre fakturaadressen om nødvendig.
      2. Trykk eller klikk Neste når du er ferdig.
    • Gjør følgende for PayPal:
      1. Hvis e-postadressen er feil for PayPal-kontoen din, trykker eller klikker du Fjern.
      2. Trykk eller klikk Endre betalingsalternativ.
      3. Velg Kredittkort eller PayPal.
      4. Følg instruksjonene for å konfigurere kredittkortet, debetkortet eller PayPal-kontoen som et nytt betalingsalternativ.
        Obs! Du registrerer debetkort på samme måte som kredittkort (ikke tilgjengelig i alle områder).

Du skal nå kunne fullføre transaksjonen.