Feilkode 80169cf9 vises når du løser inn en forhåndsbetalt Xbox Live Gold-kode

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å løse inn en forhåndsbetalt kode for et Xbox Live Gold-medlemskap:

80169cf9

The payment option can't be used for this purchase. Please select a different payment option or add a new one.

Du får denne feilmeldingen når du har et aktivt medlemskap, men automatisk fornyelse er deaktivert, og betalingsalternativet som ble brukt til å kjøpe dette medlemskapet, er fjernet fra kontoen og ikke lenger knyttet til medlemskapet.

Løsning

Siden betalingsalternativet er fjernet fra det gjeldende abonnementet, kan du ikke legge til en forhåndsbetalt kode for et abonnement mens det gjeldende abonnementet fortsatt er aktivt. Du må vente til gjeldende abonnement er avsluttet før du kan løse inn koden. Abonnementskoder utløper ikke.

Du kan finne ut når abonnementet avsluttes, ved å  logge på Microsoft-kontoen og velge Tjenester og abonnementer for å vise sluttdatoene for gjeldende abonnementer.