Feilkoden 80169d3a vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox-konsollen

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox-konsollen:

Kan ikke hente informasjon fra Xbox Live.

Statuskode: 80169d3a

Dette kan bety ett av følgende:

• Xbox Live-tjenesten er midlertidig utilgjengelig.
  • Xbox-abonnementet har en utestående saldo, og nye kjøp blir avvist.
  • Landet/området for PayPal-kontoen samsvarer ikke med landet/området for Microsoft-kontoen.
  • Microsoft-kontoen har feil eller ufullstendig faktureringsinformasjon.
  • Det er problemer med en forhåndsbetalt kode du brukte.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-06-26T10:40:15.4994790+00:00

Løsning 2: Betal den utestående saldoen på Xbox-abonnementet.

Når Xbox-abonnementet er utestengt og du har en utestående saldo, kan du ikke bruke abonnementet. Du kan gjenopprette Microsoft-kontoen og fortsette å bruke Xbox-abonnementet ved å se Hvordan du betaler et forfalt beløp på et Xbox-abonnement.

Løsning 3: Oppdater betalingsalternativet for Xbox-abonnementet.

Hvis betalingsalternativet du bruker til å betale for Xbox-abonnementet, er utløpt eller ikke lenger gyldig, må du oppdatere det for ikke å miste tilgang til abonnementet. Du kan gjøre dette ved å gå til Endre hvordan du betaler for et Xbox-abonnement.

Løsning 4: Sjekk landet/området for PayPal-kontoen din.

Hvis du bruker PayPal-kontoen som et betalingsalternativ, må landet/området for denne kontoen samsvare med landet/området for Microsoft-kontoen. Hvis de ikke samsvarer, må du bruke en annen betalingsmåte for å fullføre kjøpet. Se Løsning 3 ovenfor hvis du vil sjekke landet/området for betalingsalternativet PayPal, oppdatere betalingsalternativet eller legge til et nytt.

Løsning 5: Kontroller faktureringsinformasjonen.

Kontroller at all fakturerings- og kontaktinformasjon som er knyttet til Xbox-kontoen, er oppdatert. Du kan bekrefte faktureringsinformasjonen og betalingsalternativene ved å se en av følgende sider:

Oppdatere fakturakontaktopplysningene på nett

Oppdatere fakturakontaktopplysningene på Xbox One

Oppdatere fakturakontaktopplysningene på Xbox 360

Løsning 6: Bekreft informasjonen om forhåndsbetalt kode.

Hvis løsningene ovenfor ikke fungerer, prøver du å feilsøke den forhåndsbetalte koden. Dette gjør du ved å gå til Feilsøke problemer med forhåndsbetalte Xbox-koder.