Feilkode 80169E4D vises når du prøver å løse inn en forhåndsbetalt kode

Problem

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å løse inn en forhåndsbetalt kode:

Can't retrieve information from Xbox Live.

Status code: 80169E4D

Dette kan bety at du prøver å løse inn en kode som ikke kan legges oppå den gjeldende medlemskapstypen din, for eksempel en forhåndsbetalt kode for Elite-abonnement eller et 12 + 1 måneds forhåndsbetalt medlemskap.

Hvis du har et 12 + 1 måneds forhåndsbetalt gullmedlemskap på Xbox Live og du prøver å løse inn en annen forhåndsbetalt kode for 12 + 1 måneds gullmedlemskap på Xbox Live, kan du få denne feilen. Kampanjekoder for gullmedlemskap på Xbox Live kan ikke legges oppå (kan ikke legges til) lignende medlemskap.

I tillegg kan denne feilen oppstå hvis du har et eksisterende forhåndsbetalt Call of Duty Elite Premium-medlemskap og du prøver å løse inn en annen kode av samme type. Forhåndsbetalt koder for Call of Duty Elite kan ikke legges oppå hverandre.

Løsning

Hvis du vil omgå dette problemet, prøv følgende løsning:

• La den gjeldende forhåndsbetalte koden utløpe. Du må la gjeldende forhåndsbetalte kode eller medlemskap utløpe før du bruker den nye forhåndsbetalte koden.