Feilkode 80169EB6 vises når du foretar et kjøp på Xbox-konsollen

Følgende feilkode vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox-konsollen:

Feilkode: 80169EB6

Dette kan bety at det er noe galt med betalingsalternativet du bruker for kontoen.

Løsninger

Løsning 1: Fjern et utløpt betalingsalternativ på kontoen.

Viktig!  Hvis betalingsalternativet brukes til å betale for et abonnement, må du først annullere abonnementet før du kan fjerne betalingsalternativet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Annullere Xbox Live Gold-abonnementet.

Hvis betalingsalternativet bare brukes til kjøp, kan du enkelt fjerne det. Se Endre et betalingsalternativ på nettet, og velg deretter Fjerne et betalingsalternativ til venstre på skjermen.

Løsning 2: Fjern det utestående beløpet på kontoen.

Hvis du har et betalingsalternativ som er knyttet til et abonnement med et utestående beløp, må du betale beløpet du skylder, før du kan foreta et kjøp på Xbox-konsollen.

Slik betaler du det forfalte beløpet på nettet:

1. Logg på siden Tjenester og abonnementer med Microsoft-kontoen.
  2. Finn frem til det forfalte abonnementet i listen. Det forfalte beløpet vises i rødt.
  3. Velg Betal nå, og følg deretter instruksjonene for å betale beløpet.

Obs!  Hvis abonnementet har forfalt, kan du ikke bruke en forhåndsbetalt kode til å betale beløpet du skylder. Du må betale det utestående beløpet ved å bruke fremgangsmåten ovenfor før du løser inn den forhåndsbetalte koden.

Hvis du må fjerne et betalingsalternativ, kan du se Fjerne et betalingsalternativ på nettet og deretter velge Fjerne et betalingsalternativ til venstre på skjermen.