Feilen "Noe gikk galt" oppstår når du løser inn en kode på Xbox One eller på nettet

Du ser følgende feilmelding når du prøver å løse inn en kode du kjøpte på Xbox One eller på nettet via en nettleser:

Noe gikk galt

Vi beklager dette. Prøv på nytt litt senere.

I tillegg kan det hende du ser denne meldingen knyttet til feilkode SVC60016.

Denne feilen kan oppstå fordi innholdet som er knyttet til koden ikke finnes.

Løsninger

Prøv løsningene nedenfor for å løse problemet.

Løsning 1: Løs inn koden senere

I de fleste tilfeller skyldes denne feilen et midlertidig problem med innløsing av koden. Vent en stund og prøv på nytt igjen.

Løsning 2 Kontroller at du prøver å løse inn en Xbox-kode

Kontroller at den forhåndsbetalte koden gjelder for et Xbox-spill eller en Xbox-app. Hvis koden er til et Windows-spill eller en Windows-app, går du til  account.microsoft.com/billing/redeem#/  for å løse den inn.