Legge til et betalingsalternativ for Xbox Live-kontoen

Legge til et betalingsalternativ Logg på Microsoft-kontoen hvis du vil legge til et kredittkort eller en PayPal-konto som betalingsalternativ.

Oversikt

Du kan ha ett eller flere betalingsalternativer tilknyttet Xbox Live-kontoen. Ett betalingsalternativ må imidlertid alltid være knyttet til Xbox Live-medlemskapet ditt og kan aldri fjernes uten å bli erstattet med et annet. Betalingsalternativene omfatter følgende:

• Kredittkort
  • Forhåndsbetalte kredittkort
  • Debetkort (ikke tilgjengelig i alle områder)
  • PayPal-kontoer (ikke tilgjengelig i alle områder, se Bruke PayPal med Xbox Live-kontoen)
  • Avtalegiro (bare Tyskland)

Emner om betalingsalternativ for Xbox Live

Trinn på Internett: Legge til en betalingsmåte

1. Gå til Behandle betalingsalternativer i Min konto i en nettleser på en enhet som er koblet til Internett.
  2. Hvis du blir bedt om det, logger du på med Microsoft-kontoen.
  3. Velg Kredittkort eller PayPal under Legg til betalingsalternativ.
  4. Følg instruksjonene for å konfigurere kredittkortet, debetkortet eller PayPal-kontoen som et nytt betalingsalternativ.
    Obs!  Du registrerer debetkort på samme måte som kredittkort. (Ikke tilgjengelig i alle områder.)

Trinn på Xbox One-konsollen: Legge til en betalingsmåte

1. Logg på med Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-medlemskapet ditt.
  2. Gå til Hjem-skjermen.
  3. Trykk menyknappen på håndkontrolleren.
picture
  1. Velg Settings.
    Obs!  Du kan si Xbox, gå til innstillinger fra en hvilken som helst skjerm, men du må ha en håndkontroller når du kommer til Innstillinger-skjermen.
  2. Gå til Betaling og fakturering.
picture
  1. Velg Legg til kredittkort eller Legg til PayPal.
picture
  1. Følg instruksjonene på skjermen for å skrive inn informasjonen for kredittkortet eller PayPal-kontoen. Når du er ferdig, blir betalingsalternativet lagt til på Xbox Live-kontoen og er klart til bruk.

Trinn på Xbox 360-konsollen: Legge til en betalingsmåte

1. Logg på med Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-medlemskapet ditt.
  2. Gå til Settings fra dashbordet, og velg Account.
  3. Velg Manage Payment Options.
picture
  1. Gjør ett av følgende:
    • Velg Add Credit Card, og angi kredittkortinformasjonen.
    • Velg Add PayPal for å bruke PayPal-kontoen på Xbox Live.
    • Velg Direct Debit for å legge til en avtalegirokonto (der dette er tilgjengelig).
    • Oppdater et betalingsalternativ.
    • Fjern et betalingsalternativ.

Obs!  Du må alltid ha minst ett betalingsalternativ oppført.

Endre eller fjerne et betalingsalternativ

Hvis du vil ha hjelp til å endre betalingsmåten som er knyttet til Xbox Live-medlemskapet, kan du se Endre betalingsalternativet for Xbox Live.

Hvis du vil se hvordan du fjerner et betalingsalternativ fra kontoen, kan du se Fjerne et betalingsalternativ fra Xbox Live- eller Xbox Music-kontoen.

Problemer med å legge til kredittkort eller endre en betalingsmåte

Hvis du får en feil når du prøver å legge til eller endre et betalingsalternativ, kan du slå opp feilkoden i verktøyet Søk etter feilkoder og statuskoder.