Legge til et betalingsalternativ for Xbox Live-kontoen

QuickLink

Logg på Microsoft-kontoen for å legge til et betalingsalternativ.

Oversikt

Du kan ha ett eller flere betalingsalternativer tilknyttet Xbox Live-kontoen. Ett betalingsalternativ må være tilknyttet Xbox Live-medlemskapet. Betalingsalternativene omfatter:

Emner om betalingsalternativer for Xbox Live

Trinn på Internett: Legge til en betalingsmåte

1. Gå til Min konto i en nettleser på en enhet som er koblet til Internett.
  2. Hvis du blir bedt om det, logger du på med Microsoft-kontoen.
  3. Velg Betalingsalternativer under Fakturering.
  4. Velg Kredittkort eller PayPal under Legg til betalingsalternativ høyre side.
  5. Følg instruksjonene for å konfigurere kredittkortet eller PayPal-kontoen som et nytt betalingsalternativ.

Trinn på Xbox One-konsollen: Legge til en betalingsmåte

Obs!  Det kan hende at Xbox One ikke er tilgjengelig i alle områder.

1. Logg på med Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-medlemskapet ditt.
  2. Gå til Innstillinger.
  3. Gå til Betaling og fakturering.

picture
  1. Gå til Add a new Credit Card.
    Obs!  Du kan ikke legge til en PayPal-konto på Xbox One via konsollen. Bruk fremgangsmåten på nettet ovenfor til å legge til PayPal som et betalingsalternativ.
  2. Velg Add Credit Card.
picture
  1. Skriv inn navnet på kortinnehaveren, og velg deretter Enter.
picture
  1. Angi kortnummeret, og velg deretter Enter.
    Obs!
    Bare Visa, MasterCard og American Express godtas for øyeblikket.
picture
  1. Angi utløpsdatoen, og velg deretter Next.
picture
  1. Angi sikkerhetskoden, og velg deretter Next.
picture
  1. Se gjennom betalingsinformasjonen for å bekrefte at den er riktig, og velg deretter Save info.
picture

Trinn på Xbox 360-konsollen: Legge til en betalingsmåte

1. Logg på med Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-medlemskapet ditt.
  2. Gå til Settings fra dashbordet, og velg Account.
  3. Velg Manage Payment Options.
picture
  1. Gjør ett av følgende:
    • Velg Add Credit Card, og angi kredittkortinformasjonen.
    • Velg Add PayPal for å bruke PayPal-kontoen på Xbox Live.

Endre eller fjerne en betalingsmåte

Hvis du vil ha hjelp til å endre betalingsmåten som er knyttet til Xbox Live-medlemskapet, kan du se Erstatte betalingsalternativet for Xbox Live.

Hvis du vil se hvordan du fjerner et betalingsalternativ fra kontoen, kan du se Fjerne et betalingsalternativ fra Xbox Live- eller Xbox Music-kontoen.

Problemer med å legge til kredittkort eller endre en betalingsmåte

Hvis du får en feil når du prøver å legge til eller endre et betalingsalternativ, kan du slå opp feilen på Søk etter feilkoder og statuskoder.