Legge til et betalingsalternativ for Xbox Live-kontoen

Betalingsalternativer for Xbox Live

Du kan ha ett eller flere betalingsalternativer tilknyttet Xbox Live-kontoen. Ett betalingsalternativ må være tilknyttet Xbox Live-medlemskapet. Betalingsalternativene omfatter:

Løsninger

Trinn på Internett: Legge til en betalingsmåte

1. Åpne en nettleser på en datamaskin eller en annen enhet tilkoblet Internett, og gå til Min konto.
  2. Velg Administrer betalingsalternativer.
  3. Hvis du blir bedt om det, logger du på med Microsoft-kontoen.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Velg Legg til nytt kredittkort. Angi kredittkortinformasjonen, og trykk eller klikk deretter Lagre. (For Xbox eller Zune.)
    • Velg BETAL med PayPal. Følg instruksjonene for å legge til en eksisterende PayPal-konto eller opprette en ny. (Bare for Xbox.)

Trinn på Xbox One-konsollen: Legge til en betalingsmåte

Obs!  Det kan hende at Xbox One ikke er tilgjengelig i alle områder.

1. Logg på med Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-medlemskapet ditt.
  2. Gå til Settings.
  3. Gå til Payment & Billing.
  4. Gå til Add a new Credit Card.
Obs! Du kan ikke legge til en PayPal-konto på Xbox One-konsollen. Se Trinn på Internett ovenfor.

picture
  1. Velg Add Credit Card.
picture
  1. Angi kortinnehaverens navn, velg deretter Enter.
picture
  1. Angi kortnummeret, velg deretter Enter.
    Obs!
    Bare Visa, MasterCard og American Express godtas for øyeblikket.
picture
  1. Angi utløpsdatoen, velg deretter Next.
picture
  1. Angi sikkerhetskoden, velg deretter Next.
picture
  1. Se gjennom betalingsinformasjonen for å bekrefte at den er riktig, velg deretter Save info.
picture

Trinn på Xbox 360-konsollen: Legge til en betalingsmåte

1. Logg på med Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-medlemskapet ditt.
  2. Gå til Settings fra dashbordet, og velg Account.
  3. Velg Manage Payment Options.
picture
  1. Gjør ett av følgende:
    • Velg Add Credit Card, og angi kredittkortinformasjonen.
    • Velg Add PayPal for å bruke PayPal-kontoen på Xbox Live.

Endre eller fjerne en betalingsmåte

Hvis du trenger hjelp til å endre betalingsmåten som er knyttet til Xbox Live-medlemskapet, kan du se Endre en betalingsmåte for Xbox Live.

Hvis du vil se hvordan du fjerner en betalingsmåte fra kontoen, kan du se Fjerne en betalingsmåte fra Xbox Live- eller Zune-kontoen.

Problemer med å legge til kredittkort eller endre en betalingsmåte

Hvis du har problemer når du prøver å legge til eller fjerne en betalingsmåte, kan du se Kredittkortfeilkoder for Xbox Live.