Logg på
Del denne siden

Endre landet/området for Xbox Live i fakturaopplysningene

Emner

Xbox One: Endre landet/området

Obs! Det kan hende at Xbox One ikke er tilgjengelig i alle områder.

Følg denne fremgangsmåten hvis du vil oppdatere innstillingene til ditt nye område, og start deretter konsollen på nytt. Når du prøver å foreta ditt første kjøp på det nye stedet, blir du bedt om å oppdatere faktureringsinformasjonen. Slik gjør du det:

1. Logg på konsollen med den Xbox Live-aktiverte gamertagen din.
  2. Gå til Settings.
  3. Velg System.
  4. Velg Language & location.
  5. Velg det nye stedet fra listen, og velg deretter Restart now.

Xbox 360: Endre landet/området

Du kan endre landet/området eller legge til et annet land/område i fakturakontaktopplysningene. Du må først endre dem på nettstedet Xbox.com og deretter endre dem på Xbox 360-konsollen.

Advarsel! Når du endrer land/område for fakturakontaktopplysningene, endrer du også landet/området for Xbox Live-kontoen. Hvis du ikke vil endre landet/området for Xbox Live-kontoen, lar du disse opplysningene være som de er. Hvis du vil ha informasjon om hva som skjer når du endrer landet/området for Xbox Live-kontoen, kan du se Endre området for Xbox Live-kontoen.

1. Gå til Xbox.com-nettstedet for det nye området. Hvis du for eksempel vil legge til kanadiske fakturakontaktopplysninger, går du til xbox.com/en-ca.
  2. Skriv inn e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen din, og klikk deretter Sign in.
  3. Legg til et kredittkort for det nye området, og skriv inn fakturaadressen for det nye området.
  4. Gå til settings på konsollen, og velg deretter System.
  5. Velg Console Settings.
  6. Velg Språk og sted.
  7. Velg Sted.
  8. Velg stedet du vil bruke.