Endre landet eller området for Xbox Live i fakturaopplysningene

Du kan endre Xbox Live-land eller -område i fakturakontaktopplysningene på nettstedet for fakturering og betaling på Xbox.com, eller du kan endre det eller ved å bruke Xbox One- eller Xbox 360-konsollen.

Hvis du endrer opplysningene via konsollen, er det en totrinns prosess der du først må endre sted i innstillingene, og deretter fakturaopplysningene.

Endre landet eller området

Trinn på nettet: Endre landet eller området

Du kan endre landet eller området eller legge til et annet land eller område i fakturakontaktopplysningene.

Advarsel!  Når du endrer land eller område for fakturakontaktopplysningene, endrer du også landet eller området for Xbox Live-kontoen. Hvis du ikke vil endre landet eller området for Xbox Live-kontoen, lar du disse opplysningene være som de er. Hvis du vil ha informasjon om hva som skjer når du endrer landet eller området for Xbox Live-kontoen, kan du se Endre området for Xbox Live-kontoen.

1. Gå til Xbox.com-nettstedet for det nye området.
    Hvis du for eksempel vil legge til kanadiske fakturakontaktopplysninger, går du til xbox.com/en-ca.
  2. Skriv inn e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen din, og klikk deretter Sign in.
  3. Legg til et kredittkort for det nye området, og skriv inn fakturaadressen for det nye området.

Trinn på Xbox One-konsollen: Endre landet eller området

Obs! Det kan hende at Xbox One ikke er tilgjengelig i alle områder.

Først oppdaterer du innstillingene til det nye stedet og starter konsollen på nytt. Deretter oppdatere faktureringsinformasjonen. Slik gjør du det:

Trinn 1: Oppdater innstillingene til det nye stedet

1. Logg på Xbox One-konsollen ved å bruke gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til Settings.
picture
  1. Velg System.
  2. Velg Språk og sted.
  3. Velg det nye stedet fra listen, og velg deretter Start på nytt nå.

Trinn 2: Oppdater betalingsinformasjonen

1. Logg på Xbox One-konsollen ved å bruke gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til Innstillinger.
  3. Velg Betaling og fakturering.
picture
  1. Velg Change billing address.
picture
  1. Kontroller fornavnet ditt og velg Enter.
picture
  1. Skriv den første linjen til den nye adressen, og velg deretter Enter.
picture
  1. Angi en linje til om nødvendig, og velg Enter.
picture
  1. Skriv inn den nye byen, og velg Enter.
picture
  1. Skriv inn den nye staten eller provinsen, og velg Enter.
picture
  1. Skriv inn det nye postnummeret, og velg Enter.
picture
  1. Skriv inn det nye telefonnummeret, og velg Enter.
picture
  1. Kontroller e-postadressen du vil ha kommunikasjon om faktureringer sendt til, og velg deretter Enter.
picture
  1. Velg Save info.
picture

Trinn på Xbox 360-konsollen: Endre landet eller området

Trinn 1: Oppdater innstillingene til det nye stedet

Hvis du vil endre innstillingen for land eller område på Xbox 360-konsollen, kan du gjøre følgende:

1. Gå til Innstillinger, og velg deretter System.
  2. Velg Konsollinnstillinger.
  3. Velg Språk og sted.
  4. Velg Sted.
  5. Velg stedet du vil bruke.
picture

Trinn 2: Oppdater betalingsinformasjonen

1. Gå til Innstillinger, og velg deretter Konto.
picture
  1. Bla mot høyre på Account Management-skjermen, og velg deretter Betalingsinformasjon.
picture
  1. Oppgi passordet når du blir bedt om det.
picture
  1. Når du har angitt passordet, velger du Ferdig.
  2. Velg Logg på på den neste skjermen.
  3. Oppdater betalingsinformasjonen på Betalingsinformasjon-skjermen.
picture
  1. Velg Ferdig.
  2. Velg OK på den neste skjermen der det står at betalingsinformasjonen er lagret.