Endre landet eller området for Xbox Live i fakturaopplysningene

Du kan endre Xbox Live-land eller -område i fakturakontaktopplysningene på nettstedet for fakturering og betaling på Xbox.com eller ved å bruke Xbox One-konsollen.

Endre landet eller området

Trinn på nettet: Endre landet eller området

Du kan endre landet eller området eller legge til et annet land eller område i fakturakontaktopplysningene.
Advarsel!  Når du endrer land eller område for fakturakontaktopplysningene, endrer du også landet eller området for Xbox Live-kontoen. Hvis du ikke vil endre landet eller området for Xbox Live-kontoen, lar du disse opplysningene være som de er. Hvis du vil ha informasjon om hva som skjer når du endrer landet eller området for Xbox Live-kontoen, kan du se Endre området for Xbox Live-kontoen.

1. Gå til Xbox.com-nettstedet for det nye området.
    Hvis du for eksempel vil legge til kanadiske fakturakontaktopplysninger, går du til xbox.com/en-ca.
  2. Skriv inn e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen din, og klikk deretter Sign in.
  3. Legg til et kredittkort for det nye området, og skriv inn fakturaadressen for det nye området.

Trinn på Xbox One-konsollen: Endre landet eller området

Først oppdaterer du innstillingene til det nye stedet og starter konsollen på nytt. Deretter oppdatere faktureringsinformasjonen. Slik gjør du det:

Trinn 1: Oppdater innstillingene til det nye stedet

1. Logg på Xbox One-konsollen ved å bruke gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til Settings.
picture
  1. Velg System.
  2. Velg Language & location.
  3. Velg det nye stedet fra listen, og velg deretter Restart now.

Trinn 2: Oppdater faktureringsinformasjonen

1. Logg på Xbox One-konsollen ved å bruke gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til Settings.
  3. Velg Payment & Billing.
picture
  1. Velg Change billing address.
picture
  1. Kontroller fornavnet ditt og velg Enter.
picture
  1. Skriv den første linjen til den nye adressen, og velg deretter Enter.
picture
  1. Angi en linje til om nødvendig, og velg Enter.
picture
  1. Skriv inn den nye byen, og velg Enter.
picture
  1. Skriv inn den nye staten eller provinsen, og velg Enter.
picture
  1. Skriv inn det nye postnummeret, og velg Enter.
picture
  1. Skriv inn det nye telefonnummeret, og velg Enter.
picture
  1. Kontroller e-postadressen du vil ha kommunikasjon om faktureringer sendt til, og velg deretter Enter.
picture
  1. Velg Save info.
picture